Flygplatshotell

Nu befinner vi oss på Landvetter hotell. Vi sover här i natt för att kunna checka in på flygplatsen i lugn och ro imorgonbitti. Planet går redan 06:20, incheckning minst en timma innan. Vi vill INTE gärna upprepa Greklandsincidenten när vi nära på missade flygplanet trots att vi befann oss på flygplatsen. Hu!
 
 
 
 
 
Men nu är vi installerade så nära incheckningen vi kan komma och frukosten är beställd till klockan 04:00 imorgon bitti. Jag tycker vanligen att halv sju är två timmar för tidigt för frulle så oklart hur mycket jag kommer ha feeling för ostfralla. 
 
Jag har hur som helst med mig min kamera och planerar att filma en vlogg under veckan. YEY! 
 
Jag kommer självklart blogga under resan, men har i sanningens namn förberett några inlägg också. Sen kan ni följa mig på Instagram, Spiderchickblogg heter jag där. 
 
Nu ska vi kika lite på Let´s Dance här på höööötellet och sedan ska vi försöka få lite sömn. Barnen är suuuuperpirriga. Jag med. Det ska bli fab det här! 
 
 
 

Kommentera gärna!
Stina karlsson

Haha,jag skrattade så jag tjöt när jag läste inlägget du länkade till om greklandsresan! 😂😂😂 Önskar er en härlig semester! 😎 🌞

Svar: Tack 😆👍
Moa DeBruin

2017-04-28 ♥ 20:11:54
Cecilia

Trevlig semester! I morgon är det vi som sover på samma hotell men vi ska till Cypern ☺ Nu vet jag att man kan beställa frukost oxå, toppen!

2017-04-29 ♥ 07:03:55
Anonym

Ha en trevlig semester!

2017-04-29 ♥ 08:27:58
Emma

Där sov vi för lite mer än en vecka sedan innan vi åkte till cypern :-)
Kanske var vi som var/är lite korkade men när vi skulle bädda upp bäddsoffan läste vi på lappen som låg på bordet, för ordentliga som vi är så ska man ju läsa instruktionerna.. där står det iaf att man ska dra i snöret vid ryggstödet. Fick leta en stund efter det kan man väl säga innan vi båda låg på golvet och kikade under soffan och TILLSLUT förstod hur vi skulle få upp den för något snöre vid ryggstödet fanns minsan inte! haha

Svar: Hehe bra jobbat 😉👍
Moa DeBruin

2017-05-03 ♥ 21:50:59

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback