Ledighets-mode

Mörrn mörrn! 
 
Vi har gått in i total ledighets-mode här i vårt hushåll. Vi har borrat oss så långt in i ledighetsland att jag inte riktigt vet hur vi ska ta oss ur den? För imorgon är det jobb och skola va? Huuuuu! Eventuellt får vi ta ledigt resten av veckan. Vi får hänvisa till PTL (Post Traumtatisk Ledighetskänsla) och meddela att vi måste ta igen oss efter påsken. Alla kommer säkert förstå. 
 
Som väl är åker vi alldeles snart till Mallorca. Jag längtar så jag vet ICKE VAD till detta! Jag har nog aldrig längtat så mycket efter en resa. 
 
Igår startade jag hur som helst dagen med en lång promenad i NATUREN! Vi bor ju precis vid ett naturreservat. Jag har en slinga där som jag älskar. Ungefär i mitten på promenaden finns det en bänk som jag brukar lägga mig på och blicka upp i trädkronorna.
 
 
 
 
 
 
Där ligger jag en stund och filosoferar kring livets varanden. Lyssnar på fåglarnas kvitter och tänker att allt det där jag brukar oroa mig över inte är så mycket att orda om ändå.
 
Efter promenaden mötte jag och barnen upp några kompisar för bio. 
 
 
 
 
 
Det var så trevligt att hänga att vi efter bion följde med dom hem på middag och stannade ända till Spiderpapa ringde vid 21-snåret och undrade om vi inte skulla komma hem snart? 
 
Well. Nu greppar vi tag i Annandag påsk och krämar ut det sista ur ledigheten. 
 
Vi hörs ikväll! 
 

Kommentera gärna!
Fnulan

Jag HATAR att det är jobb i morgon Skit åsså

Svar: blä :-(
Moa DeBruin

2017-04-17 ♥ 20:08:05 » URL: http://www.fnulan.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback