Ledighetskräm

Idag har vi ledighetskrämat.
 
Vilket betyder att vi har njutit mesta möjliga av denna sista lediga påskdag. 
 
I förmiddags åkte vi till Falköping och ett gårdsfik som heter Vilhelmsro. En kompis till mig driver det caféet tillsammans med sin familj. Supermysigt och barnvänligt och ett tips till alla er som bor på schlätta!
 
Enda nackdelen med utflykten var att jag snabbt fick ångra att jag INTE TOG PÅ MIG MIN VINTEROVERALL!! Som jag förvisso inte äger någon, men ändå. Fy vad kallt det var! Snudd på nollgradigt. 
 
"Svett är fett som gråter" har jag läst på Instagram. Jag vet inte om det stämmer för jag tränar inte så ofta men att min knottriga kropp är underhudsfett som vill ha sommar, DET är jag väldigt säker på! 
 
 
 
 
 
Sen kom vi hem till vår balkong och där var temperaturen mer human. Det var till och med... Varmt? Jag låg i en solstol och lyssnade på ljudböcker. 
 
 
 
 
 
Sjuåringen låg bredvid mig och lyssnade på musik. Visst finns det något väldigt sammanhållande i två människor som slappar bredvid varandra? Bästa typen av häng!
 
 
 
 
Sen matade barnen med mig med överbliven chokladhöna och DET mina vänner kallar jag ett värdigt avslut på denna påskledighet. 
 
 
 
 
Över och ut. 
 

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback