Mallis here we come

Rätt svar på frågan i föregående inlägg är alternativ nummer två. När jag igår morse upptäckte att det snöade tackade jag högre makter för vår inplanerade Mallorcaresa. 
 
- Har du varit på Mallorca? har folk frågat mig tidigare i livet. 
- Ja självklart vem har INTE varit på Mallis HAHAHAHA! har jag skrockat som om vore det bara tokstollar som aldrig har varit på Mallorca. 
 
Tills jag har insett att JAG har aldrig varit på Mallorca? 
 
Men grejen är den att jag har hört så mycket om den där spanska ön under alla år och under hela min uppväxt att det känns som att jag har varit där. Flera gånger till och med. I min inbillningsvärld har jag åkt charter dit hundra gånger och till och med tagit med mig svenskt kaffe till hotellet.
 
Men alltså. Nej. Mallorca är outforskat land för min del. 
 
Vi ska åka med Tui (ej sponsrad vill jag tillägga) till Alcudia. Finns det någon som har varit där som vill dela med sig av snajsiga tips månne? Vi har hittills planerat en utflykt till Palma och barnen ser MYCKET fram emot bad samt Bamseklubb respektive Kidsclub. Utöver det är min enda plan ASPVS (Akut Slappning På Vågrät Solstol). Möjlig förflyttning till poolbar kan inträffa. Men i övrigt. Inget planerat. 
 
Kom gärna med tips som sagt! 
 
 
 
Wünderbar bild från Grekland 2015. 
 

Kommentera gärna!
Inne hos Ina

Åh, du måste dela med dig av tips sen. Vi ska åka till Alcudia i augusti. Utan barn dock men vi vill ha tips ändå :)
Kram!

Svar: Javisst 😄👍
Moa DeBruin

2017-04-26 ♥ 18:56:47 » URL: http://innehosina.wordpress.com
Lovisa

Restaurangen SA Romano. Åk dit, snälla bara gör det! Vi åt min mammas 60-årsmiddag där. Lätt topp 3 bästa matupplevelserna i mitt liv. De har en STOR inhägnad lekplats till barnen så de vuxna kan äta i lugn och ro. Personalen var fantastisk!! Vi hittade den via TripAdvisor. Vi bodde en bit ifrån så vi tog taxi dit. Mmm nu vill jag åka dit igen. (Och nu när jag läser vad jag skrivit inser jag hur speedad jag låter men jag blev helt plötsligt tillbakaslungad till när vi var där för 1,5 år sedan).
Trevlig semester!!

Svar: Ah vad roligt det ska vi kolla upp! Tack för tips 😄
Moa DeBruin

2017-04-26 ♥ 19:02:57
Lenkan

Ta bussen till gamla Alcudia! Så vackert, dessutom bra marknad. Port d'alcudia är också fint längs stranden och där finns mycket roliga butiker (typiska turistbutiker). Ta gärna en båt med undervattensglas också, sonen älskade att se fiskarna under vattnet

Svar: Kul! Tack för tips 😄
Moa DeBruin

2017-04-26 ♥ 19:07:17
s p i n d e l t j e j e n

Vi var ju där förra året :) Åkte 1 vecka på charter med Ving när P fyllde 40. Var toppen! Perfekt med barn. Härlig strandpromenad och aktiviteter för barn! :D

Svar: Låter perfekt 😄👍
Moa DeBruin

2017-04-26 ♥ 19:28:31 » URL: http://www.spindeltjejen.se
Susanne

Drakgrottorna en bit söder om Alcudia är Fantastiskt!!!

Svar: aaa har hört om dessa! :)
Moa DeBruin

2017-04-26 ♥ 22:19:11
Anonym

Tyvärr inga tips alls! :( Åkte till Mallorca förra året, stukade foten riktigt illa på första dagen (akta för hål i trottoaren kanske är mitt tips då!) och var bunden till liggande position med foten i vädret resten av semestern..... Nu åtta månader senare är foten ännu inte helt bra :(

Svar: nej fy! Stackare :-/
Moa DeBruin

2017-04-27 ♥ 16:27:32
Anonym

Sitter på viva Zafira nere i port de Alcudia just nu. Har precis varit i Palma idag och det är vackert runt katedralen och alla mysiga gränder. Öva er på kartläsning eller virra omkring utan tid att passa så blir det nog bäst. Är inte riktigt en stad uppbyggd som ett logiskt rutnät :)
Vi har mest varit på hotellet men självklart varit nere och gått på stranden där vi samlat snäckor och sett krabbor samt eremitkräfta. Gått ut på en av de där långa bryggorna och shoppat i affärerna längs stranden. Finns en hel del kul.
Två svängar har vi gått till alcudia (de äldre delarna) tar ca 15 min från där vi bor, kollat in ruinerna efter romarna och gått på muren som går runt staden.
Imorgon är sista heldagen så då hoppas vi på sol så vi kan vara vid poolen. Idag har det regnat så ett tips är att inte lämna jackorna på flygplatsen.
Upplever att värmen kommer först runt 12-13 tiden så där så man vill ligga vid poolen. Våra barn är 6&8 och verkar vara nöjda med semestern....
Blev kanske lite långt men jaja ;)

Svar: Tack för tips! Är det varmt annars? Minns när vi var på Teneriffa i februari och då var det KALLT på kvällen. Så den här gången har vi packat ner varma tröjor utfall att :)
Moa DeBruin

2017-04-27 ♥ 19:27:14
Johanna

Rekommenderar också ett besök i gamla Alcudia. Spännande för barnen att klättra upp på den gamla muren, fin utsikt och trevliga restauranger (vi var där på dagsutflykt och åt en lunch bara!). Hamnen i Alcudia var också fin, barnen hittade en härlig lekplats på stranden! Ha en härlig vecka ☺️

Svar: Najs 😄👍
Moa DeBruin

2017-04-28 ♥ 19:38:39
Anonym

Är det Pins ni ska till? Arbetade där förra sommaren så bara säg till om ni vill ha tips 😊

2017-04-29 ♥ 06:18:15

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback