Mallorca dag två

Några av er undrar var vi bor och vi bor på Alcudia Pins, ett TUI Family hotell.
 
 
 
 
 
 
Idag har det varit mulet men ändå ordentligt fab!

Som inledning på dagen fick barnen klubba. Deltaga i barnklubb alltså. Fyraåringen var med i Bamseklubben och sjuåringen i klubben @611.

 

 

 

I Bamseklubben fick barnen pyssla, leka och rädda Bamse som hade blivit inlåst i en bur. 

Totalt ICKE verklighetstroget vad gäller det sistnämnda. Bamse är ju världens starkaste björn så varför dyrkade han inte bara upp låset själv med sina honungsinsmorda labbar?? Jag antar att han har blivit all inclusive-lat. Det kommer med bufféerna. Jag känner det själv. 

På klubb @611 fick kidsen pyssla och leka spioner. Båda barnen var VÄLDIGT nöjda efteråt. Trevlig och hängiven personal ger ett plus i kanten.

Överlag är alla här väldigt trevliga vilket förhöjer upplevelsen. Det är inte svårt att bjuda sina gäster på ett hej och ett leende ändå verkar det vara helt omöjligt på vissa serviceinrättningar? Knepigt det där.

Efter klubbandet har vi hängt på stranden. 

 

 
 
 
 

Eftersom solen inte har stekt har vi kunnat strunta i överlevnadsstrategi á la konstant skuggsökning (är ej en stekare, nej) och istället har vi samlat snäckor, byggt sandslott, lekt, promenerat och filosoferat (det senare gör vi i grupp i vår familj ja) (gör inte ni??).

Imorgon planerar vi en tripp till Palma.

 

Kommentera gärna!
Anonym

Åh ser så härligt ut. Själv sitter jag fast på en flygplats med min 20 månaders (första flyget var över en timma sen så missade nästa flyg) (men bara 2 timmar till att vänta!)... tänker på bamse förresten, han är ju bara stark om han ätit dunderhonung. Så tänker att han blivit inlåst i buren då han inte ätit någon honung och heller inte har någon honung med sig i fickan (eller var han brukar förvara den)??

Svar: Jag misstänker att det var något i stil med det som häng Bamse ;) Segt med försenade flyg! Hoppas resan ändå gick bra med dig och barn!
Moa DeBruin

2017-05-01 ♥ 19:43:07

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback