Mina bästa serietips (just nu)

Tack snälla för alla era superbra serietips
 
Jag tänkte kontra med ett gäng bra serier som jag har sett de senaste månaderna. Utan inbördes ordning.
 
The Night of (HBO)
Ung man träffar ung kvinna. Dom tillbringar natten tillsammans. Morgonen efter vaknar mannen och inser att kvinnan är dödad med flera knivhugg. Vem tror ni blir misstänkt för mordet... Jo just precis. Men är han verkligen skyldig? The night of är en otroligt skickligt skriven serie! Första avsnittet är nog det mest nervkittlande  förstaavsnitt som jag någonsin har sett i en serie. Jag är medveten om att jag möjligen över-hypar nu men ändå. Jag tyckte mycket om The Night of. 
 
Vice Principles (HBO) 
En humorserie om två vicerektorer vars högsta drömmar är att bli högsta hönsen på skolan en dag. Under tiden gör dom livet surt för både varandra och alla i sin omgivning. SJUKT ROLIG! Jag brukar inte skratta högt åt serier men här gör jag det.
 
 
 
 
 
Big Little Lies (HBO)
I första avsnittet får man som tittare ana att det har skett något form av mord i den kalifornska kuststaden. Under seriens gång får man sedan veta mer och mer om vad som har hänt och snart nystas historien upp. Med Reese Witherspoon, Nicole Kidman och Alexander Skarsgård i huvudrollerna. Kudos åt Kidman som gör en riktigt bra insats! 
 
 
 
 
Marcella (Netflix) 
Svenska Hans Rosenfeldt har skrivit den här serien (han har även skrivit Bron som jag älskar) som handlar om den brittiska kriminalkommisarien Marcella som löser olika mordgåtor. Twisten är att Marcella lider av grava minnesluckor och tillslut börjar hon undra om det inte är hon själv som är mördaren... Hu! Ni hör. Spännande värre. 
 
Santa Clarita diet (Netflix)
En horror-komedi med Drew Barrymore i huvudrollen. Hon spelar mäklaren som plötsligt förvandlas till en zoombie med smak för människokött. Det låter kanske lite... Töntigt? Men jag gillar den här serien. Den är lättsam, rolig och stundom spännande med många oväntade vändningar. 
 
 
 
 
Jag tänkte även tipsa er om serier och program som fungerar att se tillsammans med barn. Håååååll utkik! 

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback