Minnen från en bloggkarriär

Jag har bloggat på den här bloggen under 9 år i år.  Woop woop! Vad glad jag är att jag började blogga! Jag har fått vara med om mycket roligt tack vare bloggen. 
 
Fem saker jag minns lite extra:
 
1. När Bloggkommentatorerna länkade till min blogg första gången
Jag satt på jobbet och gick in på bloggen i smyg. Kollade statistiken och såg att beökskurvan pekade RAKT uppåt. Den var totalt vertikal. Jag. Hade. Fått. Så. Mycket. Besök. Jag klickade mig in på Bloggkommentatorerna och såg att de skrivit och länkat till mig. Gaaaah! Lycka! Jag fick gå in på toa och skrika ner i en servett av upphetsning. 
 
2. När jag blev nominerad i Vecko Revyn Blogawards 2010
Jag blev nominerad i de två finaste priserna (enligt mig) Roligast i Bloggvärlden samt Guldpennan. Jag var SÅ stolt! Och GLAD! Tyvärr vann jag inget av priserna. Roligast i bloggvärlden vann Gina Dirawi och Guldpennan vann Alex Schulman. Ganska värdiga personer att förlora mot ändå. Om man ändå ska förlora, menar jag. 
 
 
 
 
 
3. När jag träffade Egoina
Jag har träffat många goa bloggare genom åren och min dejt med Egoina minns jag lite extra. Vi träffades på en fik i Lund och jag var SÅ pirrig. Men Egoina var supertrevlig och efter det har vi setts flera gånger vid olika tillfällen. Hon är precis lika go som hon verkar. Några som började blogga i samma veva som jag som jag där emot inte har träffat trots att jag tänker att våra vägar borde ha korsats med tanke på alla blogg-galor som varit är StinaLee och Kenza (och DÄR skrev jag just Sveriges längsta mening). Men det kanske kommer en dag då vi ses. Vem vet? 
 
 
 
 
4. När jag vann årets BloggMama 2011
Aaaah äntligen fick jag vinna ett pris - Årets Bloggmama! Det kändes stort. Roligast var fotograferingen för tidningen när jag och Spiderkid (då mitt enda kid) fick åka till Stockholm och stylas och fotograferas. Jag fick den proffsigaste makeupen som jag någonsin burit, en stylist-assistent smorde in benen på mig och Spiderkid sjöng Bä bä vita lamm för hela teamet. Onekligen en härrrrlig dag. 
 
 
 
 
5. När jag fick jobb tack vare bloggen
2010 mailade jag lokaltidningen i Skövde och frågade hur jag skulle gå till väga om jag ville ansöka för att skriva krönikor för dom? Det visade sig att chefredaktören läste min blogg och gärna ville ha mig som skribent. Att bli krönikör var en barndomsdröm som slog in.
 
Härliga minnen. 
 
För er som är förtjusta i blogg, Youtube, Instagram och social medier i allmänhet rekommenderar jag att lyssna på podcasten Bloggbusiness med Linda Hörnfeldt. Superintressant! 
 

Kommentera gärna!
Nathalie

Så himla roligt att kunna se tillbaka på massa roliga minnen! Det är så himla festligt. Brukar själv läsa igenom gamla inlägg ibland och skratta eller förfasas i vissa fall o_O hehe
Kram <3

Svar: Haha jag vet! samma här!
Moa DeBruin

2017-04-21 ♥ 11:46:48 » URL: http://naatly.se
Matilda

Åh, jag minns varenda tillfälle. Har följt dig sedan Crazypill-tiden. Du är så bra! Vill bli precis som du när jag blir stor (börjar bli lite brådis nu). :D

Svar: haha... Vad gullig du är :)
Moa DeBruin

2017-04-21 ♥ 13:55:54 » URL: http://enrenfrojd.se
Anonym

Åh mina två favoritbloggare på samma bild :')

Svar: Egoina är bra på alla sätt :)
Moa DeBruin

2017-04-21 ♥ 22:11:27
Josse

Hej!
Har läst din blogg läääänge, tror det var när du var gravid med spiderkid (shit, är det så länge?!) Välskriven och rolig!

Svar: Tack! Kul att du hängt med :)
Moa DeBruin

2017-04-21 ♥ 22:27:08
Anonym

Mitt största bloggminne är när du skrev (som jag uppfattade det) att du skulle sluta blogga. LYCKA när du inte gjorde det!!!! 😊😊

Svar: Jag drog ner på bloggandet rejält efter det och tappade många läsare och även inkomst. Men jag trivs väldigt bra med bloggandet som det är nu :) Kul att du hängt med!
Moa DeBruin

2017-04-22 ♥ 08:06:54
Regina

Åååhh minns det med! <3 Tänk att det är så längesedan!

Svar: Sju år sedan! 🙊😄
Moa DeBruin

2017-04-22 ♥ 10:57:15 » URL: http://egoinas.se
Camilla

Äääälskar Egoina! 😍 Och dig då såklart. 😘 Bästa bloggarna enligt mig. 👌🏻

Svar: 😘😘😘
Moa DeBruin

2017-04-22 ♥ 18:30:39
Hanna

Vad kul att läsa några minnen från din bloggtid!

2017-04-22 ♥ 21:22:52 » URL: http://hannafialotta.blogg.se
iseedee

Oj det var längesen som jag läste Bloggkommentatorernas blogg. Jag visste inte att de ens fanns längre. :P

2017-04-23 ♥ 18:11:59 » URL: http://lifestyleofiseedee.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback