Spiderchick

Nyhet från Marabou
Jag fick en försenad påskpresent av Marabou på posten i veckan. Marabou Toffee Whole nut med mjuk karamell, krämig toffee och hela hasselnötter. 
 
 
 
 
Två rediga pjäser till chokladkakor! Dom vägde som var sin normalstor spädgris. Bara genom att titta på förpackningen ilade det i mina tänder så pass att det antagligen kändes hela vägen hem till min tandläkare. 
 
Mmmmmm...
 
 
 
 
Hur smakade då detta kalas? 
 
Gott! Givetvis.
 
Tyvärr är jag inte alldeles förtjust i toffeen (som jag antar är det vita?) (det är i alla fall det jag syftar på). Tro det eller ej. Jag tycker att det påminner för mycket om grävandet i en Aladdinask. Och då menar jag inte det inledande, väldigt ivriga grävandet i båda lagren. Utan det mer eftersläpande vad-har-vi-kvar-här-då grävandet. Den referensen är ju i ock för sig baserad på att jag gillar de syrliga Aladdinpralinerna mer än de gräddiga. En smaksak alltså. 
 
I övrigt upplevde jag en bra balans vad gäller karamellsåsen och nötterna. Även ett plus för den generösa fyllningen. Ibland vill man bita tag i något riktigt rejält och då kommer den här chokladen väl till pass. 
 
Om vi åt upp kakorna? Självklart! Båda två är numera slukade. Varav jag skötte slukandet av den ena nästan helt på egen hand. Men så är jag även ett proffs i dessa snaskiga sammanhang.
 
Betyget blir 3 Snarlik En Aladdinask av 5 möjliga. 
Sabina

Jag ser så framemot att prova den! Tänker mig att det vita är lite som gräddnougat av din beskrivning och den älskar jag!

Svar: Ja då kommer du gilla! 😄👍
Moa DeBruin

iseedee

Mums vad god den ser ut! =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress