Påskhelg med bubblor och oklara ledtrådar

I fredags hade vi gäster. Vi drack bubbel och käkade pulled chicken. Jag kan rekommendera er Cavan True Colours. 1) Urtjusig flaska 2) fem kronor per såld flaska går till Regnbågsfonden 3) mycket goda bubblor! 
 
 
 
 
Igår åkte vi till min pappa för att grilla. Jag ordnade en äggjakt för alla barn, myndiga som omyndiga.
 
 
 
 
Tyvärr är mina målarskills inte de bästa så det slutade med att jag fick stå på trappan och ropa till alla letare vad ledtrådarna föreställde. Möjligen ett antiklimax. 
 
Den här bilden till exempel trodde alla föreställde en VÄG! Men det ser väl vem som helst att det föreställer en tv på en bänk?
 
 
 
 
 
Jag stod i valet och kvalet om jag jag skulle måla dit en antenn men det finns ju ingen tv i världen som har en sådan nu förtiden?? 
 
Efter många om och men hittade alla till slut sina påskpresenter. 
 
 
 
 
 
 
 
Sen grillade vi. SÅ gott!
 
 
 
 
 
Efter maten satt vi ute på pappas inglasade altan och pratade tills det var mörkt och jag inte kunde känna mina fötter längre och vi insåg att det var en halv plusgrad ute. You gotta love den svenska springen!
 
En fin påskhelg.

Kommentera gärna!
Tess

Tror det var skillsen på de deltagandes fantasi som svek - inte din konstnärsådra. Såg direkt (innan jag läst) att det var en TV på en bänk. 😉 Glad Påsk!

Svar: jag menar det!! ;)
Moa DeBruin

2017-04-16 ♥ 12:50:14

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback