Spiderchick

Kära bullen
Kära bullen! 
 
Jag har en hemlighet som jag inte vågar berätta för någon. Det är nämligen så att jag vill göra slut... Med sommaren! Jag vet att man egentligen inte får känna så, för sommaren är kort och man ska vara glad att den ens vill ha en... Men jag tycker samtidigt att den börjar kännas så efterhängsen! Varje dag bankar den på dörren och vill umgås. I början var det roligt men nu vill jag hellre göra något annat. Typ vara inne och se på tv eller ha på mig en jacka utan att svettas ihjäl. Imorse när jag vaknade och det regnade ute då blev jag... Glad. 
 
Jag tror att vi har vuxit ifrån varandra, jag och sommaren. För i år. 
 
Är jag normal?
 
Mvh // Förvirrad tjej 34 år
 
 
 
Therese

Jag känner att sommaren har haft sin chans hos mig. Jag fanns där dygnet runt i 6 veckor, väntade, längtade, trånade.... men den drog bara runt i Europa och spred värme och lämnade mig här med regntunga moln. Nu har jag gått vidare i livet och nu, nu kommer den smygandes om dagarna..... det är inte ok!

Svar: kom inte här och kom!
Moa DeBruin

Emelie 22, blivande fru & mamma till Lilly

Jag känner EXAKT samma! Längtar till dom sena höstkvällarna i soffan med tända ljus och serier på tvn. Alla mysiga koftor med krage och halsduk, mössa och vantar. Höstkängor, rosiga kinder, regn som smattrar mot rutan, alla fina färger. Den friska luften. Ja! Less på sommar. Och värme. Ge mej höst!

Diana

haha kul skrivet. Ja man får känna så, det är helt normalt och tror många kan längta lite efter hösten. Jag är en av de, jag älskar sommar men är redo för höst, mysiga kläder och allt vad det innebär. :D

Anonym

Idag har det regnat i klass med dusch på full sprutt. Jag är så lycklig. Om solen skiner måste man ju vara ute eftersom man är svensk. Jag vill inte det.

Anki

Längta efter höst med mörker å kyla? Näver Bäver...

Amanda

Jag håller helt med dig! Det känns inte som ett helthjärtat försök ens att sommaren ska eller vill stanna kvar. Visst, det kan vara sol och fint MEN det är inte varmt längre. Det är inte direkt kallt men inte sommarvärme. Så tack och hej känner jag faktiskt. PS. Sjuuuukt vacker bild!! Vart är det (i Skövde...?)?

Svar: I Skövde ja :)
Moa DeBruin

Pa

Jag känner samma sak, bor på en ö i medelhavet och efter alla 4 värmeböljor som härjat i år så vill jag spy på sommaren. Jag saknar byxor :(

Sabina

Känner samma :D nu är jag pepp på mina höstiga kläder och tända massa doftljus! Samt att inte känna press på att gå ut :'D

Jennifer

Jag vill börja med att säga att det här är heeelt normalt! Vidare håller jag inte med dig, jag vill få baaada i haaavet och tycka det är skööönt! 😭

Amanda

Vart i Skövde? :)

Svar: Getaryggen :)
Moa DeBruin

Cassandra

Oh igenkänning! Sådär känner jag varje sommar i början av augusti. Tacka vet jag hösten!!! 😍❤️

Lovisa Glennfalk

Haha åh tänkte i de banorna senast idag! Jag har insett att jag inte har någon "hat-årstid" men att min värsta period gällande årstider är i slutet av dem. I slutet av februari är jag så trött på vintern och vill in i våren och i slutet av maj är jag så trött på våren osv. Nu är jag där då jag vill ha höst och börja använda läppstift och nagellack och kappor! Trött på Foppatofflor och strandrufsigt hår och jordiga naglar.

Svar: sant! slutet på varje årstid är seg
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress