Spiderchick

Megasupermysigt

Det är helt ärligt inte jättemycket jag kommer sakna med de intensiva småbarnsåren. Jag gillar att barnen blir äldre och att familjelivet blir mer på allas villkor. Men! Det HÄR kommer jag sakna.

 

 

 
 

Att vakna med två små varma, gosiga, snuffsande*, harmoniskt sovande barn tätt intill (som knött ut pappan på kuppen mjehe) är så innerligt megasupermysigt! Och så lägger jag näsan i de små nackarna och andas in den bästa och mest trygga doften jag vet! Myyyys. 

 

Tack förresten för stödet i föregående inlägg. Ni är så goa! Jag blir genuint glad och stärkt när ni peppar mig. Upp på hästen bah! *galopperar iväg mot nya erfarenheter*

 

Ikväll är vi bortbjudna på middag och imorgon på kräftskiva. En heeeeelt okej helg väntar med andra ord. 

 

Över och ut. 

 

* Vet inte om snuffsande är ett ord men det känns rimligt i sammanhanget.

Katarina

Klart att snuffsa finns, du har ju just använt det. ;-)

Det finns i min värld också (fast jag stavar med ett f), men betyder att lukta på ett speciellt sätt. Det ska göras med närkontakt, väldigt medvetet med en viss mysfaktor. Med andra ord precis det du beskriver när du lägger näsan barnens nackar och andas in. Där du använder snuffsa, skulle jag skriva snusa.

Tycker det är så spännande med de där orden som liksom både finns och inte finns och är likartade, men inte precis likadana i olika familjer.

Svar: 😊👍
Moa DeBruin

Sanna

Klart det finns, jag hade en katt som hette Snuffsen en gång i tiden 🙂 (r.i.p.).

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress