Om killar hade haft mens goes debatt

Igår publicerade Nyheter 24 mitt mensinlägg som ett debattinlägg.
 
 
 
 
 
Jag blev lite deppig först för i början var det många fler som röstade emot mig. Dom tyckte tydligen inte att mina antaganden var rimliga?! 
 
Men så bad jag mina kompisar på Instagram att rösta till min fördel och då sköt den gröna knappen i höjden. Pjuh. Ni får gärna också gå in och klicka i att ni håller med mig :-)))) Om ni vill.
 
Kommentarerna till inlägget har jag för övrigt INTE läst och tänker inte göra det heller. Folk är väl vansinniga. Som vanligt när minsta lilla feministiska tanke antyds. Det är nästan snudd på humoristiskt hur kränkta kommentarsfälten kan låta bara en kvinna yppar hur hon upplever världen ur sin synvinkel. Meeeen meeeen. 
 

Kommentera gärna!
Malin

Men herregud vad fånigt! Jag tyckte det inlägget var kul och det är ju skrivet med ironi! Eller? Att de kan ta det så seriöst! Hoppas fler hittat dig nu med publiciteten och tycker att du är lika rolig och kul att följa som jag gör! :)

Svar: Det var skrivet med glimten i ögat, om man säger så hehe
Moa DeBruin

2017-08-05 ♥ 12:43:55
Sabina

Gick självklart in och höll med :D

Svar: Tack! 😘
Moa DeBruin

2017-08-05 ♥ 13:49:14 » URL: http://lesthi.blogspot.se
Anonym

U r the Queeeeeen😘

Svar: 😘😘😘
Moa DeBruin

2017-08-05 ♥ 16:14:49
Hanna

Bra att du inte läst kommentarerna! Jag gjorde det och förfärades av hur män beter sig. Suck alltså.

Svar: Det är ju tyvärr vardagsmat för kvinnliga skribenter med minsta feministiska vinkel :(
Moa DeBruin

2017-08-05 ♥ 18:52:44
Jennie

Även om det är skrivet med glimten i ögat så är det ju sant ☺️, om män hade mens vore mens det viktigaste som fanns. Briljant text! Kommentarerna var för övrigt bara ett enda stort gäsp, idioterna anstränger sig inte ens längre. Tyvärr är det ju dessa personer utan vettigt jobb och socialt umgänge som har tid att hänga på nätet och kommentera på ALLT de inte håller med om. Vi vanliga orkar kanske trycka på like i bästa fall efter en lång arbetsdag och med trötta barn rännandes runt fötterna. Nu tänker jag iaf ta mig tid att skriva att du bara ska bry dig om de som håller med, vilket är 508 personer just nu och det är helt amazing, och att du är så jäkla bra på att skriva och så modig som vågar prova nya saker, det skulle
aldrig de "tuffa" killarna i KF våga 👊

Svar: Tack snälla för peppande ord 😊❤️
Moa DeBruin

2017-08-05 ♥ 23:31:44 » URL: http://ameliad.blogg.se/ailema/
Lina

Var det klart när du skrev texten att det skulle publiceras som ett debattinlägg? Känns lite märkligt av Nyheter24 annars att bara ta ett blogginlägg (ett humoristiskt sådant dessutom) och bestämma att det ska få bli debatt. Eller är det bara jag som är trög och inte fattar hur tidningsvärlden fungerar...
Gillade ditt blogginlägg btw och röstade därefter också. Heja dig!

Svar: Nej det var inte klart. Dom hörde av sig och frågade om dom fick publicera det på sin debattsida för att dom tyckte att det var roligt (med underton av allvar, antagligen) (upprör gör det ju i alla fall :-) ) Tack för rösten! hehe
Moa DeBruin

2017-08-06 ♥ 05:21:07 » URL: http://https://linaekholmblog.wordpress.com
Hanna (igen)

Det mest irriterande är de som skriver kommentarer i stil med "Det är bara någon kränkt feminist som har tycker såhär". VAD ÄR DU SJÄLV DÅ, OM INTE KRÄNKT? Det är HUMOR din kränkta jävel? Hehe. Är jag själv kränkt nu? antagligen...

Svar: Att dom inte kan SE det själva?? Helt otroligt 😂
Moa DeBruin

2017-08-06 ♥ 21:56:58
Sara

Äsch, det var några torftiga kommentarer där men även flera bra som ifrågasätter dem. Tycker det är grymt bra att inlägget når ännu fler människor. Mer mens-snack åt folket!

Svar: 😊👍
Moa DeBruin

2017-08-07 ♥ 10:50:16

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback