Växlande Stockholmssug och shoppingtips

Jag åkte till Stockholm i torsdags och checkade in på hotell på söder. Tanken var att få ro att jobba på olika skrivgrejer. Och sen ha möte med Linda dagen efter. 
 
Varje gång jag är i Stockholm är det alltid en sida i mig som säger FLYTTA UPP HIT NUUUU. Medan en annan sida i mig säger att jag ALDRIG skulle orka bo mitt i en storstad med två barn. Hu! Men det ÄR fantastiskt mysigt i Stockholm, speciellt på söder. Höga stenhus blandat med små sneda träkåkar. 
 
Tänk att folk bor så här mysigt med storstadens puls bara en gata bort?? Jag häpnar. 
 
 
 
 
 
 
Sen satte jag mig och åt middag på Kafe Rang, efter tips från bekant. 
 
 
 
 
Jag hade planerat att plocka upp datorn och jobba lite där men när jag kom in i lokalen såg jag fyra andra personer utspridda på olika bord som satt och jobbade med var sin dator och då kunde jag av någon märklig anledning inte med att plocka upp min? 
 
- Nu måste jag visa att det går att sitta själv vid ett bord UTAN att accompanjeras av teknik, tänkte jag.
 
Oklart vem jag skulle visa det för?? Det var väl någon grej från MEDELTIDEN (!!) i mig som talade. 
 
Luis Fonsi kommer förresten till Globen. Jag hade kunnat tänka mig att gå på den konserten om jag fick garanti på att han bara spelar Despacito. En hel kväll. Ja. Helst. 
 
 
 
 
Sen hann jag med lite shopping också. 
 
Okej nu ska ni få ett tips från mig som kommer revolutionera er shopping: Om det är superlång kö till provrum och kassa på damavdelningen - gå till herravdelningen! Där är det i princip aldrig upptagna provhytter eller kö till kassan. 
 
Japp. Varrrrrsååågod hälsar Eder tips-madame. 
 
 
 

Kommentera gärna!
R.

Jackan! Från???

Svar: Weekday :)
Moa DeBruin

2017-08-12 ♥ 18:30:53
Julia

Ser verkligen jättetrevligt ut. Såg en Facebookreklam från Hemmakväll om att de skulle få in smach i sitt sortiment och utan att jag känner dig mer genom bloggen sen säkert 10år tillbaka så kom jag tänka på dig och tyckte att det var väldigt viktig information att dela med mig av om du inte redan fått specialinformation om detta redan. Ha det fantastiskt gött, och fortsätt med din otroligt underhållande blogg!

Svar: jag vet!! Mycket viktig info, tack för att du tänkte på mig :)
Moa DeBruin

2017-08-12 ♥ 19:26:29
Jennie

Samma lika på herrtoan, aldrig kö och så länge det inte är pissoir så är går det ju lika bra att ta ett bås på herrtoan :)

Svar: Ja om herr och damtoa består av typ var sin toalett bredvid varandra har jag heller inga problem att gå där :)
Moa DeBruin

2017-08-13 ♥ 09:17:36
Bec

Så gör jag med men varför? Åker spårvagn och tänker passa på att slösurfa på mobilen. Upptäcker att alla andra gör det och stoppar demonstrativt ned telefonen. Hah jag är bättre än de andra!Jag behöver ingen telefon för att underhålla mig! Men de märker ju inte det då de glor på sina skärmar..

Svar: haha... :)
Moa DeBruin

2017-08-14 ♥ 10:04:13

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback