Spiderchick

12. Dålig stämning

I avsnitt 12 av Veckans Smash blir det dålig stämning. Oh ja! 

 

Regina berättar om sitt senaste krogbesök där hon fick en man utslängd och jag delar med mig av när jag från ingenstans blev uppläxad av en man som inte visste vad han pratade om. 

 

Förresten! Räknas det som bra musiksmak om man endast gillar topplåtarna på Spotify? Hur kan vi låta våra barn sjunga jullåtar om folk som är otrogna? Vad är det egentligen Meatloaf won't do? Och varför sjunger Sean Paul om min gamla bil PRUTTIBANGBANG i varenda låt?

 

Det och mycket mer i Veckans Smash!

 

I det här avsnittet har vi även en sponsor i form av BookBeat och just nu får en hel månads gratis lyssning om ni anger rabattkoden Veckans Smash. Ingen bindningstid. Jag tycker verkligen att ni ska testa gratis i fyra veckor och se om ni gillar det. Så rasande lyxigt att kunna klicka sig in och lyssna eller läsa typ alla nya böcker som släpps. Som Spotify fast för böcker. Här kan den som vill registrera. Woooop! 

 

 
 
Anna

Har inte hunnit lyssna MEN när du skriver om att barnen sjunger jullåtar om att vara otrogen, handlar det om "när mamma kysser tomten"? För alltså jag har lyssnat på jullåtar nu och kom då på att det var nån bloggare (som jag inte minns riktigt vem men fick för mig att det kunde vara Regina. Eller kanske du? Eller kanske nån annan som sagt minns inte helt) som det tagit jääättelång tid för att inse att mamman i låten inte är otrogen utan att pappan är tomten. Tyckte det var lite kul att jag kom o tänka på det idag och nu ser jag det här!

Svar: Det handlar om den låten ja :) Dock ej jag som bloggat om det.
Moa DeBruin

Elin

Haha, har inte hunnit lyssna på avsnitt än men direkt när du skrev att Sean Paul sjunger om er bil Pruttibangbang så hörde jag det i min hjärna liksom, nu kommer jag ju aldrig kunna lyssna på hans låtar utan att höra det :D

Svar: haha... varsågod ;)
Moa DeBruin

Carro

Lyssna på hela låten med Meatloaf så får ni veta vad det är han inte kommer göra. :)

Svar: har du lyssnat på podden? Vi kommer fram till vad det är han inte ska göra :)
Moa DeBruin

Regina

Anna: Mycket riktigt! Det var jag ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress