Spiderchick

Adventsfika, Ikea och kappfladder
Jaha ja. Ny vecka nya möjligheter. Som jag aldrig brukar säga. Men nu sa jag det ändå. 
 
Låt oss se vad vi hade för oss i helgen. 
 
I lördags förmiddag hade vi besök av min mans bror med familj. Tänk när barnen var så små att dom kunde sitta på bordet utan att det tog allt för mycket plats? 
 
 
 
 
Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys (skulle kunna fortsätta med Y:et i evigheter). 
  
Precis innan gästerna skulle komma upptäckte jag en maska på mina strumpbyxor. Vad skulle jag göra? Ignorera eller pensla på nagellack med risk för att aldrig få av mig strumpbyxan igen?? Jag valde ignorera. Men fick höra på Instagram att hårspray tydligen ska vara en bra deal för maskor? Jag får testa nästa gång. 
 
 
 
 
 
Sen fick jag sms från en kompis. 
 
 
 
 
 
Jag funderade i exakt en halv sekund innan jag sa JA. Ja till att jag var sugen alltså. Så vid 14-tiden tutade vi iväg till Ikea Jönköping tillsammans med en tredje vän. Bara att sitta i bilen och tjôta i över en timma enkel väg är värt resan. Mycket trevligt. När vi kom fram insåg jag att delar av min kappa hade fått härja fritt utanför bilen hela vägen. Pinigt! Men kul för dom som fick se fladdret, antar jag. 
 
 
 
 
 
 
 Igår hade vi besök av kompisar. Vi bjöd på skinkmacka, julig fika och tre tända ljus (av totalt fyra). 
 
 
 
 
Sen har helgen även bestått att pulkaåkning, promenader, kalas, film i soffan, storhandling och ja, man hinner med en del under 48 timmar. 
 
Det var väl det för nu. 
 
På återhörande. Eller ska jag säga återläsande? 
 
Frida

Vilken fin kappa! 😄

Svar: tack :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress