Årsresumé 2017

Med bara några få dagar kvar av 2017 kommer här en liten sammanställning av året...
 
Januari: Jag träffade mitt medium. Allt det hon sa har stämt, förutom det där med pusselbitar som snart blir ett tydligare pussel. Det känner jag inte av ännu. Men jag vet att det kommer. Vad jag inte skrev till er då var att mitt medium även sa att till sommaren kommer jag träffa en person som jag är bekant med sedan innan, som kan komma att betyda mycket för mig. Nu förstår jag att det är Regina hon pratade om. 
 
Ferbuari: Jag började som medlem i nyhetspanelen i Radio Skaraborg. Fick akut börja verka påläst och lära mig saker om fransk politik och nationella militärövningar. 
 
Mars: Jag fick min första rynka. Hamnade i i-ländsk ytlighetschock och det är egentligen allt jag minns från den månaden. Just det ja vi var på Mellofinalen i Stockholm också.
 
April: Vi åkte till Mallis. En mysig resa med min fina familj. Jag och min man blev fotobombade av en Minion, som ni kanske minns. 
 
 
 
 
Maj: Kattmao och Rex flyttade in hos oss. Dessutom bröt jag näsan i en dramatisk fotbollsmatch. Jag och Matilda sa upp vårt kontor och jag lärde mig att alltid lita på min magkänsla. Jag var nämligen inte helt bekväm med kontorsidén från första början. Något som jag då tolkade som "feghet" eller "noja" men som jag nu har lärt mig är min magkänsla som säger nej. Med det sagt har kontorandet varit lärorikt och självklart roligt. Det var bara inte vad vi egentligen behövde. 
 
Juni: Vi hade möhippa för min blivande svägerska. Jag var aktuell för en tjänst på barnradion i Göteborg. Men efter en del velande och mycket ångest drog jag mig ur. Jag är inte beredd att ge upp mitt andra företagande och dessutom tror jag att tåg-pendlingen hade varit dödsstöten för min redan ansträngda relation till SJ. 
 
 
 
 
 
Juli: Vi åkte på världens bästa resa till Norge. Sen besökte vi Örebro vilket fick ett dramatiskt slut då Pruttibangbang rullade mot sin sista vila (RIP bang bang).
 
 
 
 
Augusti: Jag skrev på mitt stand up-material, övade, mådde illa, övade, mådde illa och hade diarré varje dag. Sen gifte sig min bror med världens bästa Hanna! Jag krashade deras bröllopsbild på ett hårresande vis vilket även blev min mest gillade bild på Instagram 2017 (inget ont som inte för något gott med sig). 
 
 
 
 
September: Jag deltog på Lund Comedy Festival. Jag har svaga/inga minnen från ögonblicket på scen. Men! Jag minns mycket väl det stöd som jag fick från mina fina vänner! Elin, Ammi, Matilda, Mari och Erika - I LOVE YOU! Dessutom kom Regina och stöttade. ORKA att jag har så många fina människor runt mig. I mitten på månaden kickade jag igång Veckans Smash med Regina. 
 
 
 
 
Oktober: Vi fick, efter nästan tre månader som bil-lösa, en ny bil! Jag vet att materiella saker inte har någon betydelse i det långa loppet MEN HELSKOTTA VAD SKÖNT DET ÄR ATT HA EN BIL JAG VILL ALDRIG VARA UTAN DET IGEN JAG ÄLSKAR MOTORFORDON! Jag var även nominerad till Årets Veteran i Stora Influencerpriset. Plus att jag fick veta att jag ska bli faster! Snacka om bra månad. 
 
 
 
 
November: Vi åkte till Örebro igen. Vi åkte därifrån MED vår bil. Den här gången. 
 
December: Jag rundade av året på ett mycket lugnt vis. Säg den kvadratmillimeter av vår soffa som min rumpa inte har nuddat under december?? Behövligt. 
 
Ett kontrastrikt år på många vis. 
 
Överlag har 2017 framkallat framförallt tre känslor hos mig: Eftertanke, tålamod och tacksamhet. 

Kommentera gärna!
Anne

Jag har ingen aning om vad jag har gjort det här året. Det enda jag minns är att mina döttrar fyllt år, för det gör dom ju varje år. Sen antar jag att jag blivit gravid också, eftersom jag nu är gravid i 7e månaden. Lol. Trött småbarnsmamma.

Svar: haha åh... det är sannerligen inte lätt att minnas saker ibland. Jag är glad att jag har en blogg för annars hade jag inte kommit ihåg något alls.
Moa DeBruin

2017-12-28 ♥ 16:57:55
Regina

Åh men detsamma!! Wow vilket år du haft ändå! Ps saknade dig igår när vi inte pratade 😭

Svar: haha ja men detsamma! en himla trevlig rutin liksom :)
Moa DeBruin

2017-12-29 ♥ 13:58:25 » URL: http://egoinas.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback