Spiderchick

Den omtalade delicatoasken
Japp. 
 
Så nådde den omtalade delicatoasken även det Spiderchickska hushållet.
 
 
 
 
 
99 spänn kostar den och jag ska inte ljuga och säga att jag inte tvekade innan den fick följa med hem. Men jag antar att det är en chokladask a´ 99 spänn stycket som ungdomarna syftar på när dom säger YOLO. 
 
Jaha, hur smakade då detta kalas? 
 
Alltså... Inget speciellt faktiskt. En kondisbit är en kondisbit är en kondisbit liksom. Asken innehåller fem olika sorter varav endast chokladbollen med hallon var en nyhet för mig. Och den smakade sämst.
 
 
 
 
 
Jag vill dock ge ett stort A till designen av asken. Så fin! Och jag älskar den snillrika copyn. Hela idén och tanken får helt klart mitt lilla kommunikationshjärta att slå några slag extra. 
 
Extra älsk på "tradition sedan nu" och "biskvin gör ingen biskviken". Skulle gärna ta en fika med copywritern som kom på det (men då fikar vi något annat än vad som finns i denna ask). 
 
 
 
 
 
Well. Jag högsta betyg för effort men tummen ner för innehållet. There is plenty of fika in the sea sägs det och just den här är inte en man behöver fånga. 
 
Mitt förslag är alltså att ni gör något vettigare med 100 kronor. 
 
Över och ut. 
A

Tror hon som arbetat med dem skriver bloggen flickpingis. Just sayin´. SKITKUL blogg.

Svar: Aha najs! 😄
Moa DeBruin

Anonym

Jag antar att du vet att det är nån rövhatt ”Lee cc”, som kommenterar på dina bilder där de syns i Bloglovin? Det känns inte så fräscht att han kommenterar dina inlägg om dina barns uppfinning t.ex. med en bild på sig själv med snoppen hängande ute. Går det inte att blockera honom eller anmäla honom på något vis? Jag fattar att det inte är ditt fel såklart, tänker mer att OM du skulle ha missat det så vet du det nu...

Svar: Va? Kommenterar var? Jag kan bara se och styra det som kommenteras på min faktiska blogg. Kan man kommentera på fler ställen??
Moa DeBruin

Agneta

Du ser hans kommentar i den här vyn.
https://www.bloglovin.com/blogs/spiderchick-6920/pepparkaksdelaren-6027023455#discussion

Svar: Såg nu. Tog bort. Tack för ni sa till.
Moa DeBruin

Ledsen i ögat

Är det någon som har sett Delicatoasken på någon affär nångonstans i Värmland? Har letat överallt och hittar den inte någonstans...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress