Spiderchick

Glasmatchning
Jag var som sagt på IKEA i helgen. 
 
Bland annat inhandlade jag nya glas. Det behövdes verkligen. Alla våra glas med rimlig form och färg har gått ett trasigt öde till mötes. Men coca colaglasen som vi fick i någon slags McDonalds-meny för 100 år sedan (uppskattat tidsspann) dom håller minsann. 
 
 
 
 
Ooooooooh ja vad dom håller! Varje dag när jag öppnar köksskåpet står dom där och tittar på mig med stora ögon. Här är vi! Drick ur oss drick ur oss... väser dom. År efter år. 
 
Jag skulle kunna arrangera en tapp-olycka från ovanvåning ner till undervåning och dom skulle hålla det fallet alla dagar i veckan. Inte en enda flisa har lämnat deras glaskroppar under all den här tiden med all användning som det har inneburit. INGET kan rubba deras existens. Inte ens småbarnsår. 
 
Men nu har jag tagit deras öde i egna händer och placerat alla omaka glas ett annat skåp. Istället ser det ut så här på vår vanliga vardagshyllan:
 
 
 
 
Erkänna att ni är imponerade! Va? Har ni någonsin sett så många matchande glas på rad?? Nä. Jag tänkte väl det. 
 
Jag gillar speciellt de här mindre glasen som visade sig vara perfekta vardagsglas, speciellt för barnen. 
 
 
 
Nathalie

Hahah ja de där jävla glasen från McDonalds.... jag hade dille på dem när de kom och åkte i driven som aldrig förr. Nu avskyr jag dem, de är så fula, men ändå kan jag inte göra mig av dem 😂

Anonym

Haha jaaa McDonalds glasen, snacka om minnen. Vi har typ alla kvar, minst 6 st😂

Sabina

vi har typ bara coca-cola glas, jag tycker en del av dem är så fina och här har de minsann gått sönder eftersom alla våra vänner älskar dem också och alltid ska dricka ur de finaste och har tappat några :'( men så små glas du har köpt, haha! Rejäla glas ska det vara så man inte behöver fylla på hela tiden ;P De där ikea glasen som står bredvid era coca-cola glas, det är bästa storleken!

Svar: hehe för oss funkar inte stora glas! För då får vi bara hälla ut massor. så vi kör efter principen att det är bättre att fylla på några gånger än att hälla ut ;)
Moa DeBruin

Johanna

Det gröna glaset till vänster är DET bästa glaset jag har hemma. Finns inget godare att klunka i sig kallt vatten ur det!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress