Horoskop 2018

Jag måste säga att mitt horoskop för 2018 ser lovande ut. Oooh ja. 
 
Ifall jag tror på horoskop?
 
Om dom är dåliga - nej.
 
Om dom är bra - ja.
 
För 2018 är mina karriärhoroskop bra så jag tror självklart att allt kommer slå in! 
 
 
 
 
Superhärligt år? Jo jag tackar på förhand. 
 
 
 
 
Okej, jag vet att det är lätt att applicera horoskop på sitt eget liv och ba det stämmer jööööh! Men det här med bromskloss tycker jag faktiskt stämmer. 2017 har inte varit mitt år rent jobbmässigt. Jag har fått massor av nej på förslag som jag har lämnat i olika projekt. Jag var aktuell för jobb som sedan inte alls kändes bra i magen. Jag har testat stand up och fick black out. Jag har blivit besviken på samarbetspartners med mera med mera. Sen har mycket i jobbet även varit bra, men överhängande många delar har varit segarbetade. Jag ser MYCKET fram emot mer vind i seglen. Det förtjänar jag. 
 
 
 
 
Det här med två spår tycker jag också stämmer. Jag vill förvisso alltid tusen olika grejer (är verkligen en typisk tvilling i den aspekten) men det senaste året har jag i tanken velat mellan två drömmar specifikt. Den ena är att satsa mer seriöst på humor. Den andra är att jobba med barn som målgrupp. Fråga mig inte hur eller på vilket sätt, det är bara en känsla jag har. 
 
Well. Välkommen 2018 säger jag. 
 
Jag har förresten hämtat min årsfakta (ni hör, nu kallar jag det för fakta) från Elle och Damernas. Hur ser era horoskop ut? Får ni en känsla av att dom kaaaan stämma eller är det ren humbug? 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Iom att horoskop skrivs så generellt så kan det nästan alltid passa in. Om man vill.

2017-12-30 ♥ 11:41:53
Caroline

Mina horoskop sa emot varandra haha, tyckte Elles stämde bäst så som jag tror nästa år kommer bli ☺

Svar: Gööööött!
Moa DeBruin

2017-12-30 ♥ 11:49:49
Sara

Kan inte se att det skulle stämma ens om jag tänker vääldigt kreativt 🙈 Fokus verkade ligga på att jag ska byta karriär, men det hoppas jag verkligen inte med tanke på att jag är halvvägs genom en läkarutbildning haha! Finns inte tid för extrajobb heller så nja, jag är tveksam.

Svar: hm... du kan ju återkomma IFALL något faktiskt skulle kunna stämma ;)
Moa DeBruin

2017-12-30 ♥ 13:57:28
Mli

Jag får en najz känsla, tror mina kan stämma! Framförallt Elles.

Svar: göööött :)
Moa DeBruin

2017-12-30 ♥ 20:37:59
Anonym

Jag fick på juldagen höra att horoskopen ändrat datum, googlade med skenande puls och i ren panik och helt plötsligt var jag, den typiska kräftan, en tvilling?!?!?!?

Vet du något om det här? Och framförallt sanningshalten? (Dock är jag gärna tvilling nästa år, med det här horoskopet, som jag definitivt kan känna igen mig!)

Svar: hehe jag vet faktiskt inte? dock vet jag att Hanna och Amanda pratade om just detta i fredagspodden. Minns dock inte vad dom kom fram till.
Moa DeBruin

2017-12-31 ♥ 18:20:27
Isabelle

Hihi jag brukar alltid kolla föregående års årshoroskop och se om jag tycker att det stämmer eller ej. Läste 2017’s horoskop för några dagar sen och kände inte igen mig alls... ^^

2018-01-01 ♥ 03:30:24
Anonym

Orkade bara läsa den första (Elle) nu och där stod det under kärlek att Saturnus propsar på att jag ska stadga mig men att Jupiter propsar på att jag bara ska ha kul - och att det bara är jag som kan bestämma vem som vinner. Saturnus eller Jupiter. Haha väääldigt generellt och stämmer ju på, ja nästan alla 😂 Ska nog gå o läsa förra årets horoskop för att se om det var något som stämde eller ej (svårt ju att säga i förväg vad som kanske kommer stämma i framtiden).

Svar: Hehe gött ändå att få bestämma själv ;)
Moa DeBruin

2018-01-01 ♥ 14:18:50
L

Allt låter ganska logiskt... Inte allt jag är så överlycklig över dock men det blir nog bra ändå :)

2018-01-04 ♥ 22:05:18

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback