Spiderchick

Sjukstuga igen
Jag som mycket sällan brukar vara sjuk har fått den ena basilusken efter den andra det senaste. 
 
Just nu är jag täppt OCH snorig samtidigt. Är det ens något som borde gå att kombinera? Det känns som att mina näsborrar har blivit förlamade utan möjlighet att hålla tätt. Snoret rinner okontrollerat. 
 
När jag äter låter jag som ett helt tröskverk. Jag pustar och stånkar och frustar som vore jag nära att tuppa av vilken sekund som helst. Vilket jag nästan är också varje gång jag driftar mig att stänga munnen. 
 
Jag har fått ställa in både jobb och andra göromål den här veckan vilket jag nu har ångest över och tänker att folk tycker att jag är en svikare. Själv känner jag mig som en bluffare. Som att jag hittar på mitt tillstånd. Jo för det är ju en jättegivande grej att "hitta på". Verkligen. Jag har helt klart legat hemma och smitt planer på att spela förkyld. Så är det.
 
- Jag vet! Jag säger att jag är snorig. Eller nej nej jag säger att jag är snorig OCH täppt! Genialiskt! That one will shut ´em up fo sho. Mjehehehe....
 
 *gnuggar min nävar*
 
Not.
 
Näe nu ska jag faktiskt bara tillåta mig själv att vara krasslig. 
 
 
 
Idkar återigen vy från sängen. 
 
Therese

Ett tips om du inte redan har använt annan avsvällande nässpray i mer än 10 dagar. :)http://www.otrivin.se/produkter/otrivin-comp

Svar: tack för tips!
Moa DeBruin

Nathalie

Usch, krya på dig och kör upp tamponger i näsan 😂

Svar: Ja täppt är jag ju redan så en tampong hit eller dit kommer jag knappt känna av... ;)
Moa DeBruin

Frida

Bra gjort att du lyssnar på kroppen och stannar hemma (väldigt självklart men vill ändå peppa dig:)!

Vet precis hur det är. När jag har varit hemma från jobbet pga sjukdom hoppas jag typ att jag fortfarande ska vara liiiiite förkyld när jag kommer tillbaka till jobbet för att kollegorna ska veta att jag inte fejkat. Ha ha - komiskt och lite sorgligt på en och samma gång.

Tror att vårt dåliga samvete kommer sig av att vi är fostrade av föräldrar som i sin tur varit fostrade av föräldrar som är fostrade av slagordet "Plikten framför allt" (ha ha - mkt fostran här:).

Själv är jag uppvuxen med världens bästa pappa i övrigt men som vid uppenbar magsjuka på väg ut genom dörren på väg till jobbet kunde mumla något om "lite risig i kistan bara." Hjälp säger jag bara.

Mindre smitta åt folket och mer vila åt dig, säger jag!
Ditt dåliga samvete är bara falsk skuld som skvalpar omkring i resterna av tidigare generationers felaktiga beteende.

Embrace the förkylning!

Svar: haha... bra spaning där, den stämmer säkert :)
Moa DeBruin

Anna Maja

Känner så väl igen mig i det där att det känns som om man hittar på. I somras var jag pangförkyld men kände mig ändå som en snyltare när jag sjukskrev mig. Först och främst, vem blir liksom förkyld på sommaren?! Och sedan känns det som om de enda legitima sjukdomarna att stanna hemma för är 40graders feber eller magsjuka i stort sett.

Svar: ja men precis! magsjuka och feber möööööjligen liksom. Men jösses vad däckad man kan bli av en förkylning! Mår mycket bättre idag som väl är :)
Moa DeBruin

Anonym

Otrivin comp fungerar för båda. Krya på dig! :)

Svar: ska kolla upp detta!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress