Tomteträff

I lördags träffade vi tomten och barnen lämnade sin önskelistor. Femåringen önskar sig bilar och var mycket noga med att poängtera för tomten att det ska vara ögon på bilarna. 
 
- Eh ja visst... svarade tomten och såg möjligen lite förvirrad ut. 
 
Femåringen syftade alltså Blixten-bilar, dom har ögon. 
 
Åttaåringen skrev "overwatch" på sin önskelista och det hade tomten lite svårt att tyda innan jag fick rycka in och förklara att det är ett dataspel. 
 
Alltså, det kan inte vara lätt att vara tomte! Inte nuförtiden när gunghästar och klippdockor för länge sedan försvunnit från önskelistorna till förmån för mer komplexa önskemål så som motorfordon med anatomiska organ och interaktiv underhållning med engelska namn. 
 
 
 
  
 

Kommentera gärna!
Sofie

Min åttaåring önskar sig också overwatch, hur tänker ni kring det spelet. Det ska tydligen inte var något blodigt våld, men de skjuter ju trots allt varandra. Men det går väl inte att undvika sånt där, men tacka vet jag super mario och sonic 😁😁

Svar: Ja overwatch verkar ju vara det hetaste om man får tro kidsen. Jag håller med, det är svårt att undvika. Vår åttaåring har redan spelat det flera gånger hemma hos kompisar. Man får ha en sund balans mellan spel och annan meningsfull fritid tänker jag, samt prata om det.
Moa DeBruin

2017-12-04 ♥ 20:14:26

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback