Spiderchick

Tre julklappar
Tre klappar jag fick i år:
 
1. En perkulator-plopp 
Ploppen på vår perkulator gick sönder för några år sedan och sedan dess har den stuttit fast med en bit fuktigt hushållspapper vilken med tiden har förvandlats till en svart, förkolnad (om än väldigt stadig och pålitlig) klump. 
 
 
 
 
- Hej inte så tjusigt, säger ni.
- Hej briljant LIFE HACK! säger jag.
 
Snacka om smart lösning!
 
Men nu fick vi alltså en ny plopp, av svärmor. 
 
 
 
 
 
2. En ny perkulator
Min mamma gick steget längre och gav oss en helt ny perkulator. Vår familj vill väldigt gärna slippa vårt life hack, tolkar jag det som. Hur som helst en bra gåva för när vi är många personer kring bordet brygger vår nuvarande perkulator lite för lite kaffe. 
 
 
 
 
3. En gris med mitt namn på 
När jag var liten fanns det aldrig några prylar med mitt namn på eftersom ingen mer än ungefär jag hette Moa på 80-talet. Detta vill min mamma gottgöra mig för i efterhand och när hon hittade det här lilla gris-hänget med mitt namn på så köpte hon det.
 
Tja... Hm... Alltså... Jag tycker att grisen är...
 
 
 
 
 
 ... SÅ FIN!
 
Den kommer ha en hedersplats i granen från och med nu. 
 
Gabriella

Känner så igen mig med namngrejerna! Fanns aldrig något med Gabriella på när jag var liten så nu i efterhand har jag fått flera grejer. Bl.a. klistermärken och bokmärke. Misstänker att det inte är slut på det än 🙉

Daniela

Vilken underbar gris! Mitt namn har heller aldrig funnits på några saker, det var verkligen en stor sorg när man var yngre!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress