Barnen har vi till låns

Vi hade samtal med sjuåringens lärare häromdagen. Vi gick igenom vad han lärt sig i skolan. Ja barnet alltså. Inte läraren. Jag satt som vanligt och var helt ivägblåst (blown away alltså) av hur duktig vårt barn är! Vilka förmågor han besitter! Helt otroligt. 
 
- Eh vänta lite. KAN du allt det här?? fick jag hindra mig från att utbrista när jag insåg hur mycket han har lärt sig.
 
Snart kommer han väl hem och pratar morsespråket översatt till mandarin samtidigt som han räknar ut kvadratroten i Pi baklänges.
 
A ja. Sen fick vi lov att läsa sjuåringens dagbok som han skriver några rader i varje måndag, ofta vad han har gjort i helgen. ÅÅååå vad fint det var att få ta del av! Jag blev alldeles rörd och jag insåg att jeeezez - jag och Spiderpapa är våra barns LIV! Just nu är vi deras hela universum. Vi formar deras barndom och sätter grunden för deras framtid. Alltså, det har jag ju fattat innan också men det blev bara så tydligt när jag fick ta del av sjuåringens formuleringar och tankar. 
 
Vi har våra barn till låns och jisses vad viktigt det är att ta till vara på det där lånet. Även när barnen är vuxna hoppas jag att dom ska känna att vårt hem är deras hem! Alltid!
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Borran

Åh, så fint! Trilla en liten tår (och så ligger jag och ammar så då blir det lätt ännu mer tårar). Du har så rätt ❤️❤️ Vet människor som inte tänker som du. Talar högt om hur skönt det är att barnet snart tar studenten så de kan flytta och göra vad de vill. "Barnet" får klara sig självt, mors och good bye. Hur känns det för en liten 17-åring, nej usch 😢
Heja dig! 😘

Svar: 😄❤😘
Moa DeBruin

2017-02-08 ♥ 20:47:48
farmor

Det är svårt att föreställa sig framtiden just när man har små barn,men det gäller att så småningom minnas hur man själv är som vuxen i förhållande till sina egna föräldrar. Tycker om? - Ja! Beroende? -Nej. Och det är väl det man önskar sig själv - och sina barn: en trygg självständighet. Men visst, det är sant - passa på och njut av symbiosen ;-)

Svar: ja trygghet och modet att våga vara sig själv och leva det liv man vill leva är ju verkligen vad man önskar sina barn! :)
Moa DeBruin

2017-02-08 ♥ 23:04:20
Anonym

Vår lilla är inte till låns, han ska alltid vara ~80cm och ligga på fel ledd i sängen. Det har jag och hans pappa bestämt :)

Svar: haha... :)
Moa DeBruin

2017-02-08 ♥ 23:17:13
Stina karlsson

Åh vad fint! 💞

2017-02-09 ♥ 09:10:44
ank7

Ja, man har dem verkligen till låns en kort period!
NO 1 lämnade boet för ngr år sen och börjar hitta tillbaka igen. Höll på att trilla av stolen den första gången han messade och frågade om ett recept... Snart är det dags för no 2 att flytta, iaf tror vi det han vill till stan och testa det livet.
Njut så länge det varar! Sen blir det en annan form av föräldraskap, fint det oxå men inte längtar jag tills no 2 flyttar...kram

Svar: Aaa tänk när mina barn är så stora! :)
Moa DeBruin

2017-02-09 ♥ 14:22:58
beccalundin.blogg.se

Så fint.

2017-02-11 ♥ 18:59:38 » URL: http://beccalundin.blogg.se/
Linnéa Wiik

WORD!! 😍👌🏼❤️☺️

2017-02-12 ♥ 08:51:15 » URL: http://linneawiik.blogg.se/
Biggeros

Tiden från barndomen och upp till vuxen ålder går allt för fort. Under tiden har man som förälder format dem och öppnat en ingång till vuxenvärlden. Därefter spinner de sina nät själva med lite hjälp och råd från oss föräldrar🤗🤗Jag vet=)

Svar: fint :)
Moa DeBruin

2017-02-12 ♥ 09:18:11 » URL: http://biggeros.blogg.se/
Rebecka Fredriksson

Du är ju underbar! Som 20 år och kanske lite förvirrad i livet stundtals är det en trygghet att logga in här, tror många känner så! :)

Svar: aaa vad gullig du är :)
Moa DeBruin

2017-02-12 ♥ 18:06:06 » URL: http://rebeckabinkle.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback