Familjebalans

Idag har varit en mycket bättre dag, på tal om att ha oflyt
 
För det första fick jag sovmorgon till kl 08 (är ledig med barnen eftersom det är sportlov). Sen låg jag kvar i sängen och drack kaffe och lyssnade till en fyraåring och en sjuåring som kom överens med varandra (!). Vi har en härlig familjebalans just nu. Alla är på samma plan på något vis. Efter en period av massa syskongnabb verkar barnen typ gilla varandra? Dom vill liksom hitta på saker tillsammans vilket känns magiskt för en förälder som har svart bälte i att vara skiljedommare och fredsmäklare.
 
Aaaa... 
 
Efter sovmorgonen åkte jag och barnen in till stan och mötte upp några kompisar på familjecentralen. Vi fikade, lekte och spelade spel. Sen åt vi lunch på stan innan vi tog bussen hem. Chaffören bjöd på resan på grund av krånglande kortläsare. Om inte det är flyt så vet jag inte!!
 
Eh. Ja. 
 
Nu ska barnen snart iväg och övernatta hos sin morfar. Jag och Spiderpapa ska ut på after work med några kompisar vilket känns fabulöst och lyxigt på alla sätt. 
 
Ha en go fredag hörrni! 
 
 
Person som gärna leker nära sin moder. 
 
 

Kommentera gärna!
Anna

Tjena!
Ville bara tipsa om nya dumle med smak av lime. Söt och fräsch. Från en Chokladälskare till en annan. 😉

Svar: jag har smakat den! Håller med, god! :)
Moa DeBruin

2017-02-18 ♥ 14:18:45

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback