Influencers of Sweden

Idag började jag som administratör för Influncers of Swedens Instagramkonto. SÅ roligt! 
 
 
 
 
 
 
 
Influencers of Sweden är Sveriges branschorganisation för social media influencers. Uppdraget är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen, att utbilda kring rättigheter och skyldigheter och ge stöd i roller som publicister. Grundaren är Linda Hörnfeldt och styrelsen ordförande är Clara Lidström
 
Ett väldigt bra initiativ tycker jag!
 
Jag har varit med länge i den här i branchen och sett utvecklingen gå från att man, eller i alla fall jag, knappt vågade nämna att jag hade en blogg (det var ju så löjligt och narcisistiskt) till den business det har vuxit fram till att bli idag. Bloggare har gått från att "bara" vara bloggare till att forma starka personliga varumärken. Vilket är väldigt roligt! 
 
Jag är glad att jag hållt fast vid min blogg även om lusten för den har gått upp och ner genom åren. Men jag har alltid haft en grundkärlek till skrivandet och det är vad som har drivit mig att fortsätta. När sociala medier idag går så fort känner jag än mer hur jag älskar just bloggen som format för att den är långsammare. Det är en plats där jag får lov att sakta ner, utveckla mina tankar och brodera mina texter. 
 
Hur som helst. Influencers of Sweden handlar inte bara om bloggar utan om alla sociala kanaler! 
 
Här kan ni läsa mer om organisationen, kanske vill ni följa Instagramkontot och även lyssna på podcasten som Linda driver? Den är SÅ bra och inspirerande! 
 
Häpp!
 

Kommentera gärna!
Mli

Grattis grymma du! :D

Svar: Tack snälla 😄
Moa DeBruin

2017-02-02 ♥ 23:27:04
Moster

Grattis! Vad roligt 😊

Svar: tack :)
Moa DeBruin

2017-02-03 ♥ 16:18:26
mamma

Lycka till!

2017-02-03 ♥ 19:19:50
Alice Valfridsson

Wow vad kul! Håller med om att det är skönt med bloggar eftersom det går lite "långsammare". Instagram, snapchat osv uppdateras ständigt med nya poster och det är svårt att hänga med om man vill följa flera konton. Kan bli rätt stressad av det hela ;)

Svar: enig :)
Moa DeBruin

2017-02-05 ♥ 18:35:33 » URL: http://alvert.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback