Läppstiftsälskaren - en studie i fyra stadier

Jag har blivit en läppstifts-junkie! Vilket kaaaaaan ha med Skam att göra och eventuellt även med min kollega Matilda som är en stiftbärarinna av rang. Det kräver dock lite träning att våga bära läppstift, i alla fall för mig. 
 
Min läppstiftsutveckling i punkter: 
 
1. Utklädningsstadiet 
Jag tycker att jag ser ut som en clown och tänker att folk kommer skratta åt mig när kommer gående med två röda korvbrön till läppar. HAHAHA kolla vilken TOKA!
 
2. Förvåningsstadiet 
Jag är inte längre bekymrad över att andra ska haja till när de ser mig där emot chockas jag själv varje gång jag ser mig i spegeln. WO-HA! Vem är det där?? Jo just det. Det är jag. Och mina läppar. 
 
3. Bekvämstadiet 
Jag börjar känna mig bekväm i mitt läppstift och vågar även så smått laborera med nya färger och nyanser. 
 
4. Älsk-stadiet 
JAG ÄLSKAR LÄPPSTIFT!! Ju mer färg och ju fler lager desto bättre! Jag behöver heller inte massa tid framför spegeln längre utan smackar ledigt på mig ny färg när helst jag känner för det. Jag är ETT med stiftet. 
 
Japp.
 
Nu är jag alltså i älsk-stadiet. 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
JONAS SVERIGES SNYGGASTE BLOGGARE

snyggt

Svar: fanx!
Moa DeBruin

2017-02-21 ♥ 19:26:39 » URL: http://toppenfem.blogg.se
Anonym

Och du är skitsnygg i det! Love it

Svar: a men tack! :)
Moa DeBruin

2017-02-21 ♥ 21:11:27
Lovisa Glennfalk

Alltså jag har gått igenom alla stadier. Nu är jag på fyran och sätter på mig starkt pigmenterat läppstift UTAN SPEGEL helt FELFRITT! 💪😎

Svar: Jag är IMPAD! :)
Moa DeBruin

2017-02-21 ♥ 22:09:01
Anonym

Jag är i första stadiet 🙊 skulle också vilja våga bära läppstift för det ÄR snyggt! Och den där röda färger passar dig som handen i handsken! Får komplimanger de gånger jag bär det på fest men skulle vilja våga ännu mera. Och andra färger. Känner mig mest bekväm i nudefärger men röda läppar är ju så snyggt. Får försöka jobba på det och se om jag kan nå steg 4 😁😉

Svar: Tack! Ja jobba vidare, för till slut känns det helt naturligt :)
Moa DeBruin

2017-02-21 ♥ 22:10:35
Anonym

Supersnyggt! Är det nu du börjar rekomendera märken och nyanser? Jag vill ha tips! 😊

Svar: Jag kan rekommendera H&Ms eget märke vad gäller läppstift. Väldigt prisvärda men sitter ändå bra. Dom har dessutom varenda nyans du kan tänka dig, nästan. Eftersom det inte behöver bli så dyrt så kan man ju testa sig fram för att se vad man tycker bäst om. Jag själv gillar rött, mörk lila-ish och brunt bäst. Känner mig fab i dom färgerna! Är inte så förtjust i rosa toner men det är en smaksak. Hittar du en färg du tycker om kan du på sikt leta efter samma nyans bland dyrare märken, för att lyxa till det så att säga :)
Moa DeBruin

2017-02-21 ♥ 22:29:21
Anonym

Det är så snyggt med läppstift i starka färger men har själv aldrig kommit längre än steg 1. Men känner mig nu peppad att göra ett nytt försök.

Svar: ja köööör! :)
Moa DeBruin

2017-02-22 ♥ 12:35:14
Amanda

Du är alltid så snygg i läppstift! :)
Jag försöker själv börja använda det oftare och lite titt som tätt. Hade en enklare sminkning i fredags med ett brunt matt läppstift till, som en slags fredagssminkning. Men annars är jag nog en blandning mellan punkt 1 och 2. KRAM.

Svar: a men tack! Kram tebax :)
Moa DeBruin

2017-02-22 ♥ 13:10:00 » URL: http://stolendance.blogg.se
Mli

Genomgår nåt liknande, är i stadie två tror jag... Alla andra är ju så jäkla balla i läppstift, så jag vill liksom också ;)

Svar: köööör på så känner du dig snart bekväm! :)
Moa DeBruin

2017-02-22 ♥ 15:47:07
Maria

Åh läppstift är sååå snyggt men jag tycker aldrig att mitt sitter kvar så jag använder det aldrig. Typ tar fem minuter sen ser det inte täckande ut längre, speciellt inte om jag dricker ett glas vatten ;D Undrar om det kan bero på att jag har en väldigt liten mun med tunna läppar...Grundar du med penna?

Svar: Ibland grundar jag med penna men inte alltid. Och bättra på färgen får jag göra några gånger under dagen :)
Moa DeBruin

2017-02-22 ♥ 20:44:03
Linnea Teälskare

På ett sätt skulle jag vilja testa läppstift men jag tror det kan se lite "fel ut på mig (har starka färger i ansiktet som det är så jag behöver inte sminka mig, folk tror att jag har smink ändå)

Svar: vilken lyx! :)
Moa DeBruin

2017-02-23 ♥ 09:44:17 » URL: http://tealovers.blogg.se/
Sara

Snyggt!! Och klockrent med stadierna. :)

2017-02-25 ♥ 14:05:08 » URL: http://snowcap.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback