Nöjd tjej med bea innanför västen

Nöjd tjej som just ätit bea och pommes till lunch.
 
 
 
 
 
 
 
Restaurang Glädje har verkligen stans bästa bearnaisesås! Alltså den är sååååå god! Jag vill smörja in hela mig i den och aldrig mer duscha igen. Inte ens när det börjar lukta härsket!
 
Ba så ni vet. 
 
Hur som helst.
 
Idag har vi planerat utbildning på jobbet vilket är väldigt roligt! Alltså, en utbildning där vi ska utbilda företag i sociala medier. Jag kan själv har svårt att sitta still och lyssna på folk så man kan säga att jag brinner för att sätta ihop intressant och ROLIGT utbildningsmaterial. Det ska vara kul att lära sig!  Det är min devis. Med många faktiska exempel och källa verkligheten, för sådant kommer man ihåg efteråt.
 
Nu kom jag just hem och erbjöd fyraåringen att han fick bestämma vad vi ska äta till middag. Han fick välja PRECIS vad han ville. Förutom möjligen bearnaisesås för det har jag väldigt mycket av innanför västen just nu. I övrigt no limits. 
 
Vilket slutade med att han valde pastafjärilar med broccolisås. 
 
Det ska vi väl kunna ordna. Antar jag. 
 
Trevlig fredag önskar jag Eder! 
 
 

Kommentera gärna!
Linnea

Fyraåringar och deras panikbeslut är bäst. För jag antar att det var ett panikbeslut.. Vem väljer broccoli liksom? ;) Trevlig helg!!

Svar: Ja det kan man undra? Detsamma :)
Moa DeBruin

2017-02-03 ♥ 20:58:33

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback