Norgevänner och mellopremiär

Igår hade vi besök av våra norska kompisar.
 
Eftersom vi har blivit smått norskifierade i vår familj den senaste tiden kändes det lite som att vi hade besök av Skam och Marcus och Martinus i någon slags salig blandning. Efter att barnen hade fått ställa frågor så som "känner ni Marcus och Martinus?" (varför inte liksom? dom bor ju i samma land) och jag hade undrat vart Skam-skolan ligger i förhållande till våra kompisars hus så kunde vi börja umgås på riktigt. Pjuh. 
 
Vi bjussade på hembakade semlor som alla fick fylla med valfri fyllning. Mandelmassa, nutella eller hallonsylt. Eller alltihopa. Och grädde såklart. Jag föredrar den klassiska varianten. 
 
 
 
 
 
 
Sen drack vi kaffe och pratatde ikapp och barnen lekte. Minsta norgekompisen sprang efter våra barn och ropade GUTTARNA GUTTARNA. Haha! Så älskvärt. 
 
På kvällen såg vi på Melodifestivalen. Såklart. Fyraåringen hade peppat hela dagen inför detta och firade sedan in premiären genom att somna i soffan i inledningen av första numret. Det bådar eh... Sådär inför finalen som vi ska se live.
 
 
 
 
 
Idag har vi en blank söndag framför oss. Vi har just gått igenom borde-listan med allt som vi borde göra och nu ska vi med största sannolikhet följa upp den listan med att göra något helt annat. 
 
Trevlig söndag hörrni! 
 

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback