Oflyt

Jag har haft sådant oflyt i veckan. Saker har inte gått min väg vilket jag möjligen hintade om igår
 
För det första har jag haft ett himla krångel med min bokföringsbyrå vilket är tråkigt. Min bokföringsdam har visat sig vara ganska dålig på att kommunicera, eller vår kommunikation ihop är väl snarare inte helt kompatibel (behöver ju inte skylla allt på henne) och det har lett till försenade inbetalningar, förseningsavgifter, långa telefonköer till Skatteverket OCH SÅ VIDARE! Jag har lagt ner många onödiga timmar på att reda upp i dålig kommunikation den här veckan. Plus all ÅNGEST det föder med sig! Ångest över att behöva ha med Skatteverket att göra mer än nödvändigt. Det enda jag vill göra är att knappt märkbart killa denna myndighet medhårs till tonerna av vågskvalp i ett moln av rosa fluff. Möjligen i sällskap av en stillsam delfin. Absolut ingen mer action än så. Tack för visad hänsyn. 
 
Sen fick jag ett mail igår om att min domän spiderchick.nu var på väg att avslutas. WHAT THE FEKK! Jag kontaktade omedelbart leverantören Binero och meddelade att jag för länge sedan betalat fakturan för förlängning. Efter många om och men och även samtal till banken visade det sig att felet låg i att jag hade betalat 127 kronor istället för 129 kronor. 
 
Oops. 
 
Tur att Binero kunde bjussa på både bra kundservice samt två kronor. 
 
Utöver det har jag även lyckats göra otaliga småfel på jobbet. Blir inte ens förvånad längre när jag inser att något har blivit knas. 
 
Pratade med en kompis idag som också har haft en del oflyt det senaste. Så nu undrar jag om det är något som ligger i luften? Är det en os av oflyt som har dragit in över Svedala? Kan någon bekräfta detta? 
 
 
 
 
 
Oavsett: Bestämmer att oflytet tar stopp NU. Och att imorgon kommer jag plumsa runt på en dyna av härrrrligt flyt. Åh vad skönt det ska bli! Tack på förhand. 

Kommentera gärna!
Anna F

Svar JAAA! Oflytigaste veckan på länge.

Svar: skönt att höra! Att vi är fler alltså. Skickar gott flyt din väg!
Moa DeBruin

2017-02-16 ♥ 20:29:57
E

Måste hålla med om att det varit oflyt den här veckan

Svar: skönt att höra! Hello fellow oflytare. Må flytet snart vara med oss.
Moa DeBruin

2017-02-16 ♥ 20:42:53 » URL: http://myrslokens.blogg.se
Isabelle

Tog ut en semesterdag idag, bara för att få va. Har varit sinnestempo sen nyår och har sett fram emot dennadag i typ tre veckor. Vad tror du händer vis luuuunch...? Känner mig...konstig i magen? Några timmar senare var maginfluensa ett faktum... hurra för ledig dag för att ladda batterierna..

Svar: äh fy stackare! :-( Krya på dig!
Moa DeBruin

2017-02-16 ♥ 20:43:53
Anonym

Oflyt blä. Barnen och jag har varit sjuka i minst 180 dagar. Eller kanske bara 8. Alldeles för många i vilket fall.
Men flytet vänder i helgen har jag bestämt. På söndag drar vi på miniutflykt till Skövde och fantastiska äventyrsbadet, det du :-D

Svar: åh vad roligt! Hoppas ni får en toppendag! :) Och ja, nu vänder det!
Moa DeBruin

2017-02-16 ♥ 20:58:25
Anonym

Hej! Jag är lite konfunderad - jobbar inte du och Matilda tillsammans längre? När du skriver om jobbet och kollegor så får jag intrycket att så inte är fallet? OBS - självklart förväntar jag mig inget svar om det inte är ngt du gärna vill prata om - blev bara nyfiken!

Svar: Jo vi jobbar fortfarande tillsammans. Men vi jobbar på flera olika arbetsplatser som konsulter så jag har även fler kollegor än Matilda. Vilket är lyxigt. Tycker mycket om dom alla! Men Matilda är alltså i allra högst grad med i mitt jobbliv :)
Moa DeBruin

2017-02-16 ♥ 21:36:55
farmor

Ett flyt är dock opåverkat: Din verbala förmåga! Och det är väl egentligen allra viktigast?!
Morgondagen blir förhoppningsvis ett balsam för själen. <3

Svar: Började med sovmorgon så ja, det känns redan mer flytigt :)
Moa DeBruin

2017-02-16 ♥ 23:07:06
Hanna De Nero

Skriver under på oflytsvecka!! Eller snarare har nog hela detta året startat i oflytets tecken..men för att toppa en fabolous vecka så fick hedvig magsjuka kl 4 imorse! Woop woop 🎉

Svar: näe fy :-( Hoppas ni andra klarar er! Kram!
Moa DeBruin

2017-02-17 ♥ 09:33:14
Stina

Japp. Oflytigt värre! Den här veckan har varit lönesamtal som gick åt skogen, täcka upp för sjuka kollegor (livrädd för den där magsjukan som går nu!) och fem av fem morgontåg missade.

Men. Det finns alltid någon som har det värre, det är fredag nu och på måndag får man börja om! Håller alla tummar och tår för att det vänder för dig och för mig och för alla! *skickar virtuellt flyt din väg*

Svar: skickar tillbaka! Ha en go helg :) kram!
Moa DeBruin

2017-02-17 ♥ 15:55:11
Anonym

Hehe, jag har följt dig under flera år och har JOBBAT på Skatteverket! scaaaarryyy :) Hursomhelst så är skv typ den snällaste myndigheten av de alla. Allt man gjorde var att jobba på kundservicen (vilka kunder???? :)))

Svar: hehe dom personer jag har pratat med i veckan har varit jättesnälla och hjälpsamma! Men anledningar att vara i kontakt med skatteverket kan ibland vara INTE så roliga och där hoppas jag att vi håller oss ifrån varandra, så att säga ;)
Moa DeBruin

2017-02-17 ♥ 20:01:08
Anonym

Jag har också sjukt oflyt! Jag började veckan med att få ryggskott efter jag SUTTIT NER på ett möte i veckan! Haha hur lyckas man 😂🙈 hoppas nästa vecka blir bättre för oss 😉Längtar till måndag!

Svar: aj då! Hoppas det går över snabbt :)
Moa DeBruin

2017-02-18 ♥ 12:36:45
Johanna Fransson

Ja förra veckan var banne mej oflyt.
Magsjuka kids inte mindre än 2ggr, så nu jobbar en i badvattnet och försöker komma ikapp på jobbet.
Håller med dig, oflytet behöver upphöra NU! Bums!
Håller mina tummar!

2017-02-20 ♥ 20:48:09 » URL: http://garderobsskrik.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback