Slapp lördag och mellominnen

Heeeeej! Loooong time no seeee! 
 
Det blev ingen uppdatering här igår vilket många av er säkert inte ens har hunnit märka, just sayin. Man kan ju tro att uteblivet blogginlägg beror på att gårdagen på något sätt var fullspäckad, men nej nej. Tvärt om. 
 
Gårdagen var den slappaste lördagen i casa Spiderchicko på länge. Den hade kunnat vinna slapparnas slapperimästerskap så slapp var den. Och ju slappare jag är desto mindre blir det gjort. Men det är väl så det ska vara ibland? Viktigt att carpa konsten av att göra ingenting. 
 
På kvällen var vi i alla fall bjudna till några kompisar för att se på Melodifestivalen. 
 
Plus att det bjöds på chokladfondue. SÅ gott! 
 
Alla fick var sin liten skål som vi tände ett värmeljus under. Sen fick man doppa och dippa olika frukter och bär bäst man ville. 
 
 
 
 
 
Jordgubbe var godast att doppa tycker jag. 
 
 
 
 
Fyraåringen tyckte att skeden var godast att doppa. 
 
 
 
I övrigt tycker jag att gårdagens startfält av låtar var bra. Och nu är det alltså exakt tre år sedan som vi var i Örnsköldsvik och såg min man gå vidare till andra chansen. Jösses vad rolig hela mellogrejen var! Det vore ju fantastiskt om min man kunde vara med igen så att jag åter fick uppleva norra jordklotets största PIRR I MAGEN! Det var härligt. Gav en kick till livet. Plus att bilresan var en spännande utmaning. 
 
 
 
 
Note to self: Anmäla man till mello. Köpa choladfondue. 

Kommentera gärna!
Ronja

Herre gud, tre år sen?! Känns som det var förra året dom var med. Om tiden går så fort när jag bara är 22 så ser jag inte fram emot, ja, framtiden. Haha. Och vilka söta fondue"skålar". Vet du vart dom är köpta?

Svar: Jag tror att fondueskålarna är sparade sen länge. Vet tyvärr inte inköpsställe :-/
Moa DeBruin

2017-02-26 ♥ 11:55:11

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback