Spadag

Vilken dag jag har haft! 
 
Jag mötte upp två kompisar vid spa:at som vi har i stan. 
 
- Jag blir väl borta två timmar eller så, sa jag till Spiderpapa innan jag gick.
 
SEX TIMMAR!
 
Så länge var jag borta. 
 
Vi badade i varm pool, låg på varma stenar, solade i sådan där låtsassol och bastade i flera olika bastu. Länge! Jag brukar inte gilla bastu annars. Jag är en sådan som får panik bara bilfläkten fläktar på för varmt men nu var det äj mäj (amazing). Vi provade bland annat bastu efter konceptet aufguss. En bastuvärd (också ett yrke, ja) häller oljor på aggergatet och slår sedan med en handduk så att värmen liksom piskas mot en. Oljorna doftade lime och jenka-tuggummi. Mycket trivsamt. Och VARMT! Det var nästan så att jag bröt lite på finska när vi stapplade ut därifrån.
 
Sen käkade vi mat och drack vin och det senare tycker jag absolut går hand i hand med själva spa:andet. Möjligen att vinandet tog upp mesta av tiden och möjligen att vi mumlade något i stil med yolo när vi beställde det där extra glaset. 
 
 
 
 
 
 
 
Aaaaaaa jag känner mig så avslappnad nu!
 
Jag behövde verkligen tillbringa en dag med att basta och dricka vin i badrock. 

Kommentera gärna!
KRISTIN OCH HENNES GLIN - En blogg om brunsås och annat bra

Älskar spa!

2017-02-13 ♥ 14:43:00 » URL: http://kristinsandgren.blogg.se
Malin

Haha ååh ausguss hade en så jäkla lustig bastuvärd när jag var på det, så satt och kämpade för att inte brista ut i skratt under "ritualen". Sen tyckte jag nog det blev lite fööör varmt på slutet, kändes som ansiktet skulle brinna upp när han slog luften emot oss.

2017-02-14 ♥ 08:02:49
Linda Monroe

Spat i stan är så himla bra! Min mamma bjöd mig på en heldag där när jag fyllde 25 i augusti, vi var nog också där i typ sex timmmar :P Den där varma stenen var nog det bästa jag någonsin upplevt! Har ofta ont i ryggen, men jag har nog aldrig mått så bra som jag gjorde efter en halvtimme på den stenen!

Svar: ja den där stenen är NAJS!
Moa DeBruin

2017-02-14 ♥ 16:28:42

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback