Benbrott i brösten

När fyraåringen var bebis och ammade bet han mig en gång i bröstet. Det gjorde ont. Han hade sylvassa, ännu icke slipade, små mjölktänder. Detta har jag tidigare berättat om för fyraåringen, något som han kom att tänka på idag. 
 
Fyraåring: Mamma när jag var bebis bet jag dig i tutten! 
Jag: Ja det gjorde du.
Fyraåring: Bröt du din tutte då?
 
Jag förklarade att nej - det uppstod inga benbrott i mammas bröst. 
 
Där emot har mina tuttar förlängst med ungefär 30 centimeter till följd av amningen och kan numera hålla i både pennor och tv-kontroller (praktiskt!). Men det är en annan, ännu icke diskuterad, vinkel på historien. 
 
 
Bitaren. 
 

Kommentera gärna!
Julia

Hahaha alltså barn och deras kommentarer! Jag utbildar mig till lärare mot lågstadiet och jag kan medge att jag får höra ett och annat från alla underbara elever :)

Svar: Kan tänka mig detta 😊
Moa DeBruin

2017-01-11 ♥ 18:44:27 » URL: http://nouw.com/juliaaugusti
Anonym

😂😂😂 you are the one and only !!! Tack för ett gott skratt (din beskrivning av kvinnobröst efter amning). Håller med dig till 100%

2017-01-11 ♥ 22:00:58
Jennie

Hahaha!! :D
Påminner mig om när min äldsta son (nu 7, då typ 4) såg mig naken efter duschen, varpå han med äkta förvåning i rösten utbrister: Men mamma! Du har ju tuttar på dig!
Som om jag borde klätt av mig tuttarna innan jag duschade :)

Svar: haha så söt :)
Moa DeBruin

2017-01-12 ♥ 10:27:59
Fanny

Mitt problem är inte långa bröst efter amning, de återgick helt till normal storlek. Däremot lång mage (mycket skinn och bristningar), suck.. Svårt att stoppa in i en BH liksom ;)

Svar: hehe den får man möjligen stoppa in innanför byxlinningen :)
Moa DeBruin

2017-01-12 ♥ 10:50:55 » URL: http://nouw.com/prydam

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback