Spiderchick

Det ska vara både lätt och svårt
Jag är hemma i Skövde igen. 
 
Gosh vad jag längtade efter barnen på väg hem! Fyra timmar på ett tåg hinner föda fram en del längt om man säger så. Det blev inte lättare av att jag tittade på Skam och avsnittet där Isak får världens finaste SMS av sin mamma. 
 
 
 
 
Brrrrrööööööl vad fint! 
 
Jag ville genast skicka 1000 likadana sms till mina barn men ingen av dom äger en telefon. Ännu. 
 
När jag vid 19-tiden klev av bussen i vårt område sprang jag sista vägen hem och det var två glada barn som jag mötte i dörren. 
 
Som snart blev JÄTTEARGA.
 
Jag vet inte vad som hände men plötsligt som från ingenstans var båda två megasura. Det ena barnet sprang in på sitt rum och drämde igen dörren och det andra barnet sprang och gömde sig och passade även på att dyrt och heligt lova att han aldrig skulle gå och lägga sig. Nähä nä?
 
Kvar stod jag och kände mig som en obebodd fågelholk.
 
 
Efter en del kämpande och trugande och smugande lyckades jag samla ihop allas energier så att vi kunde påbörja någon slags nattning. Först ville absolut ingen ligga bredvid mamman men sen kröp dom närmare. Minsann. Och närmare. Och närmare. Tills vi låg alldeles tätt intill. 
 
Mys. 
 
Det ska vara både lätt och svårt att vara förälder. Har jag hört. 
Alicia

Vad fint inlägg!
En fråga! Vad har du använt för tema? :D

Svar: Jag har inget tema utan har skapat designen själv :) Eller ja med hjälp av andra, kunniga.
Moa DeBruin

My ♡ Larsson

Hehe ja, det är inte alltid lätt att vara förälder. Men inte så lätt att vara ett barn heller. Mycket känslor samtidigt i en liten kropp, både glad över att mamma är hemma men också lite "varför åkte du iväg till att börja med mammaaa?! Nu ska dy straffaaas" hehe :P

Svar: ja men precis... :)
Moa DeBruin

A.

Har en unge som blir tre i sommar. Han har ett humör som stundom är rätt...flexibelt (endast hemma, på föris är han tydligen ett ljus av Guds nåde). Iaf. ett vanligt scenario hemma är att han bryter ihop av något rimligt som får ej leka med plastpåsar, jag sitter på golvet och kramar en unge som vrålar och vevar, han vill absolut vara nära men ändå inte (vi kör på det, att vi kramar oss igenom utbrotten). Så himla svårt med alla stora känslor i en liten kropp.

Svar: Jag vet. Det är en STOR utmaning. Föräldraskapet gör en ödmjuk :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress