En fabulös vecka

Vilken mysig och allmänt bra vecka jag har haft! Det måste jag tillstå. 
 
I tisdags träffade jag en barndomsvän som bor i Norrköping men som har varit på besök hemma i Skövde. Vi har upplevt så mycket tillsammans jag och hon! Allt ifrån att bo i London och dela lägenhet med fyra tjejer från Brasilien (hej lärorikt) (och roligt!) till att leva på snabbnudlar och skorpor ända till skörbjuggen nafsade oss i hälarna. 
 
 
 
 
I fredags var jag ledig med 4-åringen eftersom förskolan var stängd. Vi mötte upp ett gäng kompisar och besökte öppnaförskola. Det var verkligen en tripp ner för minnenas allé. Jag kände mig som värsta veteranen där jag kryssade runt bland alla bebisar och förstagångsföräldrar. 
 
- Pass opp! Senior-förälder coming through! tjoade jag.
 
Inte.
 
Sen satt jag och drack kaffe i godan ro eftersom min fyraåring varken har blöja eller krävde att jag tog allmän rygg på honom. Najs kalajs. 
 
 
 
 
 
I fredags kväll kom en annan kär vän hem till mig. Vi drack Cava och diskuterade vikten av att leva livet till fullo ända tills klockan blev 21:30 och vi kom på att det var en dag imorgon också. 
 
 
 
 
I lördags gick jag på stan med storebarnet som fick shoppa nya kläder. Den senaste tiden har han fått ett intresse kring just kläder och eftersom många plagg blivit för små kändes det läge att han fick följa med och själv välja garderoben. 
 
Jag fick agera påsbärarinna. 
 
 
 
 
 
Efter shoppingen åt vi lunch på ett ställe vars inredning påminner om en bättre begagnad Finlandsfärja men som serverar godaste maten! 
 
 
 
 
 
Idag mötte vi upp ett gäng kompisar på Billingens fritidsområde. Regnet duggade och vinden ven i temperatur iskall men vi sprang oss varma med hjälp av en fotbollsmatch. Barnen bytte lag hejvillt vilket var väldigt förvirrande samtidigt som det höll spänningen uppe. Jag sköt mål ungefär lika bra som frukt skjuter upp ett sockersug (det vill säga inte alls)  FÖRUTOM när det väl gällde. Då satte jag bollen mitt i krysset och avgjorde hela matchen.
 
KA-BÄNG MODDAFUKKERS! 
 
 
 
 
 
Efter det var det gött med körv och kaffe. Och hallongrottor som ej förevigades på bild. 
 
 
 
 
Nu: Film i soffan. 
 
En bra vecka som tankat mig full med energi *gasar iväg till tv-soffan*.

Kommentera gärna!
Mia

Vilken resturang?

Svar: Om du menar första bilden så är det Pinchos :)
Moa DeBruin

2017-01-22 ♥ 21:01:01
livetmedbordercollie.emmieswords.se

Rolig dag! Men måste fråga har jättemånga vänner med barn i 4-5 års åldern som fortfarande har blöja. Är de vanligare nu? För Själv blev man "potttränad" från ett års ålder fram tills man var blöjfri ca 1-2 månader senare. Men då blev man iofs tvingad i sitta på den där pottan tills man gjort de man skulle iaf nr 1. Visst man blev blöjfri snabbt, men om jag själv anser att metoden är helt fel.
Skall man potträna så skall man göra de på barnens villkor men ändå sätta lite krav att dem sen skall använda pottan o säga till när dem är nödiga. Jag vet att när man gick på dagis som det hette då var alla typ blöjfria innan 3 års ålder.
Du är verkligen fantastisk som förälder o låter dina barn utvecklas i sin egna takt 😍Svar: Alltså - jag menar ju att min fyraåring INTE har blöja. Kanske var otydlig? :) Men håller helt med dig att barnen ska få klara av det där i egen takt. Men stöd från föräldrarna såklart :)
Moa DeBruin

2017-01-24 ♥ 10:28:11 » URL: http://livetmedbordercollie.emmieswords.se/
livetmedbordercollie.emmieswords.se

"Sen satt jag och drack kaffe i godan ro eftersom min fyraåring varken krävde blöjbyte eller att jag tog allmän rygg på honom. Najs kalajs."

Jag tolkade detta som att han fortfarande hade blöja men höll på att bli blöjfri <3. Så kanske mitt misstag <3
Tänkte väl att han är så duktig lilla söta mellan Spider ;-)
Så ta nu inte min kommentar som någon form av kritik fina Spiderchick <3 Du ger mig skratt och glädje flera gånger varje vecka. Så var mest nyfiken och alltis intresant att diskutera barn med dem som har barn. Själv har jag "lånebarn" ibland så jag är inte helt ute och cyklar <3 och har faktiskt pluggat till förskollärare

Svar: haha ja jag kan förstå din tolkning. Jag menade att han var blöjfri och därför ej krävde blöjbyte :) Men tack för pin poitning, då justerar jag texten lite. Det tar jag inte som kritik! Tack snälla för fina ord! Kram!
Moa DeBruin

2017-01-24 ♥ 23:27:47 » URL: http://livetmedbordercollie.emmieswords.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback