Spiderchick

Farmen 2017
Okej vänner nu har jag matat första veckan av Farmen på tv4-play. Kan inte ni också göra det? Så kan vi titta tillsammans! Jag följer även Frans briljanta blogg (tips!) och han skrivit en re-cap
 
Jag tänkte att jag skulle kontra med en egen sammanfattning. 
 
Mina tankar kring första veckan av Farmen: 
 
1. Feministiska vindar 
Det drar feministiska vindar genom årets Farmen. And I love it! I hela mitt liv har jag varit snäll och behagat men det skeppet har seglat säger en av de kvinnliga deltagarna. You had me at the skepp! säger jag. 
 
2. Förbannad man
En av de manliga deltagarna blir naturligtvis upprörd över att det finns jämställdhetsivrare på gården. Faktum är att han HATAR ordet feminism! I övrigt säger han sig inte bli uppretad över någonting i livet men är ändå konstant förbannad. 
 
 
 
 
 
3. Namnförvaltaren 
En av deltagarna förvaltar inte mindre än tre tilltalsnamn. Ett namn vill han att killarna ska kalla honom. Ett namn vill han att tjejerna ska kalla honom. Det tredje namnet är reserverat för kärleken där hemma. "Så vet jag vem det är som ropar på mig" förklarar förvaltaren själv. Personligen tycker jag det låter högst förvirrande med så många olika namn? Under en semester i Spanien presenterade jag mig en gång som Marie istället för Moa (jag heter Marie i andranamn) för att det skulle bli lättare för Spanjorerna att uttala mitt namn. Tyvärr blev det inte ett dugg lättare, i alla fall inte för mig, utan slutade med att jag under en hel vecka omedvetet inte svarade på tilltal. Trevligt. 
 
4. Snarkningarna 
Några av deltagarna snarkar "värre än helvetet". Alltså, det här är en av de starkaste anledningarna till varför jag aldrig skulle vilja vara med i en dokusåpa! Jag skulle aldrig palla att fösas ihop med människor vars nattliga andningstekniker jag ej känner till. Jag klarar av både småkryp, utedass och tight matranson men snarkningar - DÄR GÅR MIN GRÄNS!
 
5. Pruttaren
Det finns en kvinnlig pruttare med i årets Farmen. And she farts like a queen! Prrrrjjjjjuuuut säger det och så fnissar hon ogenerat. Även om jag helst slipper höra andras fjärtar finns det ändå något älskvärt över en kvinna som läcker gas utan att be om ursäkt. 
 
Slut på sammanfattning. 
 
 
Amanda

Jag skulle lätt vara nr5...!!! Haha :D

film&serier bloggen

sådana som snarkar är verkligen värre är värst. går ju inte att sova när det finns sånna i närheten... skulle nog inte heller klara av att bo ihop med andra sådär som dem gör i farmen. Det skulle sluta med att jag blev galen tillslut.

Svar: Jag vet. Bara det är ju en megaprövning!
Moa DeBruin

ems

Alltså snarkaren...

Min bästa vän bor för tillfället tillsammans med mig efter att det tagit slut mellan henne och killen.

Vi har känt varandra i tio år men har fram tills nu aldrig sovit ihop (dvs. utan att vara däckade efter en utekväll på krogen med hundra kilo alkohol)... och alltså... första natten hon sov hos mig så vaknade jag i panik för jag trodde att hon låg bredvid mig och skrek i obeskrivlig smärta.
... nä det var tydligen bara snarkningar.
Hon sparkas i sömnen med...

jag älskar henne så sjukt mycket men en del av mig känner att jag är den som nog lider mest efter detta breakup mellan henne och killen *skäms*

Svar: haha... ja det är inte lätt med snarkare alltså...
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress