Överraskning med Marcus och Martinus

Idag överraskade jag 7-åringen och hans kompis genom att dyka upp tidigare för hämtning på fritids. 
 
Båda har pratat om att dom vill se Marcus och Martinus-filmen och eftersom jag kunde sluta jobbet tidigare bestämde jag mig för att överraska med bio kl 15. 
 
Barnen blev JÄTTEGLADA! 
 
Och jag kände mig som en bio-Gud i H&M-skrud. Ungefär. 
 
 
 
 
 
 
Japp. Hela min outfit utom skorna inklusive läppstiftet, trosorna (syns ej i bild) och rakhyveln jag hyvlade benen med på morgonen är från H&M.
 
R E P R E S E N T I N G.
 
Så att säga. 
 
*poserar som en klädkedjegangster*
 
Filmen får betyget 4 norska små guttar av 5 möjliga. Och jag vill återigen utvandra till vårt grannland. GAH! Faaaaasen alltså. SKAM, Marcus och Martinus... Norrmännen drar i mig! Lockar och pockar med sitt språk och sina lusekoftor. 
 
A ja. 
 
Nu har kompisens familj bjudit över vår familj på fredagsmiddag. Det tackar vi INTE nej till. 
 
Ha en mysig fredag hörrni!
 
 
Skjortan fyndade jag på H&M igår, 50 spännisar. 
 
 

Kommentera gärna!
L

Fy tusan vilken bra morsa du är!! Tänk vilken överraskning för pojkarna! Så kul! Det kommer de att minnas länge. Hoppas även de, tyckte att filmen var bra :)

Svar: dom tyckte också om filmen även om det kanske var lite väl mycket snack på norsk i vissa partier, där hängde dom inte med. Men annars tummen upp :)
Moa DeBruin

2017-01-27 ♥ 21:20:06
Anonym

Jag har precis sett första avsnittet av Gift vid första ögonkastet på svtplay - den norska varianten! Detta för att mildra skam-abstinensen. Rekommenderas varmt :)

Svar: aaa det ska jag kolla in! :)
Moa DeBruin

2017-01-29 ♥ 10:19:56

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback