Spiderchick

Snöfotboll och egenkonferens
Idag har vi hängt med mina bröder och Hanna. Hanna är mina ena brors sambo. 
 
Vi spelade snöfotboll och snöbasket (med fotboll). Oväntat roliga sporter båda två måste jag säga! Fyraåringen var flexibel och bytte lag så fort det passade. Typ när det andra laget ledde och så. 
 
- Nu är jag med dom som leder! tjoade han.
 
Det flexibla lagbytandet gjorde att fyraåringen inte bara gick vinnande ur varje match, han skapade även en hel del förvirring bland övriga spelare vilket öppnade upp för många mål. Mycket smart taktik. 
 
 
 
 
Sedan tog jag en lång promenad hem och hade konferense med mig själv. Överlade lite kring vad jag vill göra med 2017 och så där, rent jobbmässigt. Jag ska inte säga att jag står i ett vägskäl i livet, för det gör jag inte. Jag jobbar med helt rätt grejer och har väldigt roligt. Där emot känner jag att någon typ av ny energi behövs i mitt arbete. Något som utmanar och samtidigt utvecklar mig. Tar mig till nästa nivå. Jag har gjort ungefär samma sak i över 3 år nu (tiden går fort!) och jag är redo att ta min jobbkarriär till nästa nivå. Jag vet bara inte exakt vilken nivå det är?
 
Å ena sidan tänker jag att äsch det löser sig å andra sidan känner jag mig frustrerad för jag är en person som vill sätta bollar i rullning nu nu nu! Men det är svårt att rulla en boll när man inte vet vem man ska passa den åt?
 
Ja. Ni hör. En del funderingar just nu. 
 
 
 
 
Evanessé - Jennie

Det är likadant här, jag vill ta mig själv till nya nivår men jag vet inte vilka, eller hur? Jag vill också ha utmaningar, arbeta med spännande saker.

Berätta gärna om du kommer fram till hur man går tillväga!

Svar: Jag låter dig veta om jag kommer på nåt!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress