Spiderchick

Västgötskaövning och gråtfest
Idag blev vi bjudna på lunch hos pappa tillsammans med vår släkt på pappas sida. Mycket trevligt. 
 
Jag har dock fått till mig att jag inte är något vidare på västgötska (efter att släkten lyssnat på Humorhimlen) och att jag måste öva mer på mitt språkliga arv. Så det ska jag göra.
 
 
 
 
 
 
Efter att vi hade varit hos pappa ville jag och min man nyttja julklappen som vi fick från min bror och hans tjej. Nämligen barnvakt och bio. PLUS obegränsat med popcorn och snacks, vill jag tillägga. Jag köpte även Never Stop, för popcorn gör sig bäst ihop med choklad. 
 
 
 
 
 
 
Vi såg Lion. En verklighetsbaserad historia om en femårig indisk pojke som kommer bort från sin familj. Det ena leder till det andra och han blir slutligen adopterad av ett australiensiskt par. 25 år senare börjar han fundera kring sitt ursprung och börjar leta efter sin indiska familj. Ja. Ni hör ju vart åt det barkar.
 
Jag grät FLODER!
 
Slutet på filmen borde nästan vara olagligt. Så innerligt fint. Här gick tårarna från strilande till översvämmande med noll chans till dränering. Inte ens värmefläktar och omfattande utgrävning hade hjälp. 
 
Om filmens uppgift var att få tittaren att känna något så lyckades den i alla fall med mig. Jag kände mig 1) sannslöst priviligerad och 2) jag ville bara hem och krama om mina barn. 
 
Pjuh.
 
Nu ska jag vila upp mig efter denna gråtfest.
 
 
JennyJenny.se

Vilken fin julklapp!! (Även om jag inte blev så lockad att se filmen) *blödig så det räcker* ;)

Svar: jag gillar inte heller att se sorgliga filmer egentligen, speciellt inte med barn inblandade. Men eftersom han var vuxen större delen av filmen och jag visste att den skulle sluta lyckligt så gick det ann ;)
Moa DeBruin

Anna

Älskade den filmen! Och grät såklart massor jag med...

Anonym

Då borde du se en film som heter Bekas!! Du kommer att älska den!

Svar: ska jag kolla upp! :)
Moa DeBruin

Sandra

Såg en annan hjärtskärande film ikväll, the light between oceans (tror jag den hette) Kan varmt rekommenderas!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress