Spiderchick

Work work work
Idag har jag börjat jobba igen. 
 
Jag var lyxigt nog ledig:ish hela förra veckan och även igår. 
 
Bäst med ledigheten: Förutom att vara med mina barn - alla sovmorgnar! Vi har sovit till MINST klockan 08 varje dag. Vilket gör mig pigg som en liten fräsig gris på kvällen. Jag vill aldrig gå och lägga mig! Tittar på serier fram till midnatt. 
 
Sämst med ledigheten: Butler-känslan. Alltså, att jag känner sig som en Butler åt barnen. Hämta och hjälpa, hämta och hjälpa, hämta och hjälpa... Till slut ville dom inte ens måla sina teckningar själva?? Vilket jag naturligtvis satte stopp för! Faktum är att jag under det här jullovet införde KSR. Klara Själv Regeln. Det vill säga drar du igång ett kojbygge, robot-pyssel, Fifa-spel, komplicerad-fälla-med-tejp-och-pappas-skosnören som du inte kan hantera själv, då ska du inte ägna dig åt det. Punkt. 
 
Nåväl.
 
Lite segt att börja jobba idag. Men å andra sidan är min promenad till jobbet följt av att komma dit och slå mig ner vid datorn med en kopp kaffe en av mina bästa stunder i vardagen. Aaaa...
 
 
 
Promenadtjäj. 
 
 
 
- Nu kickar vi igång´et! sa solen vid 08:15 snåret. 
 
Amanda

Hej! Du kan ha nämnt det och skrivit det tidigare, men vart ligger erat kontor inne i Skövde? :) jag blev allt nyfiken nu. Kram :)

Svar: Det ligger mitt i city. Vi varierar dock mellan olika kontor om veckorna då vi jobbar på konsultbasis för flera företag :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress