Tankar om bloggandet

Jag fick en fråga häromveckan... 
 
Hej! Tack för en underhållande blogg, har följt dig i massa är nu! Jag är lite nyfiken på dina tankar kring att du för några år sedan beslutade dig för att dra ner på bloggandet:) hur tycker du bloggandet är nu? Du uppdaterar ju ändå väldigt ofta (🙏🏽🙌🏼), blev det som du tänkte dig eller hade du egentligen tänkt dra ner på det mer? Och vad tror du orsakat det ena eller andra? Väldigt glad att du håller på i alla fall, och ska komma och skratta i Lund sen! Kram!
 
Svar: Jag uppskattar att ni tycker att jag uppdaterar ofta! Hehe. 
 
Jag uppdaterar en gång per dag. Det skulle jag säga är en medeluppdatering för någon som tjänar en slant på sitt bloggande. De allra flesta proffsbloggare uppdaterar 1-3 gånger per dag 6-7 gånger i veckan. Utöver det uppdaterar man kanske även Instagram, Youtube och Snapchat. 
 
Förut uppdaterade jag fem gånger per dag, men det var på den tiden då den rådande normen i bloggvärlden sa så. Då fanns det inga andra kanaler att fördela sitt innehåll i. Så för mig var det en stor skillnad att gå från fem uppdateringar per dag till bara en uppdatering. Jag kände mig nästan vilsen i början, hehe. 
 
Mindre än ett inlägg per dag försöker jag dock undvika. Mest för att hålla liv i min kreativitet. För min del är det nämligen så att jag ju mer produktiv jag är, desto mer kreativ blir jag. Kreativitet föder kreativitet, helt enkelt. Att uppdatera endast när lust infinner sig fungerar inte alls för mig för då skulle jag till slut bara ligga i soffan och titta på HBO och fundera på vem som är släkt med vem i Game of Thrones.
 
Jag är i alla fall väldigt glad att jag inte slutade blogga helt, vilket först var en del av tanken. Jag tror att jag kanske höll på att bränna ut mig själv lite, rent bloggmässigt alltså? Det var liksom inte hållbart att lägga ner den tiden jag gjorde i kombination med att behöva tackla massa åsikter, taskiga kommentarer och så vidare. Jag kunde ha en stor klump av ångest i magen när jag skulle logga in på bloggen och så ska det ju inte vara. Det är inte en rimlig arbetssituation för någon. Nu har jag en bättre balans och jag får aldrig några elaka kommentarer längre. 
 
Sen kan jag ibland bli nostalgisk när jag tänker tillbaka på tiden då jag bloggade heltid för det var samtidigt en fantastiskt rolig tid och kärleken jag har fått från mina läsare har alltid varit större än hatet. Vilket jag uppskattar så himla mycket! 
 
Japp. Det var svar på frågorna hoppas jag.  
 
Vad roligt att du ska komma till Lund och supporta förresten!! Gaaaaah! Nu blev jag nervös... Hehe. 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Josefine

Vi är också glada över att du inte slutade blogga helt och hållet!

Svar: 😊👍
Moa DeBruin

2017-07-21 ♥ 12:40:10 » URL: http://svenskatrappsteg.se
Regina

Din blogg är så härlig, vardaglig och fantastiskt och du är den fantastiska skribenten. Blir alltid glad och full av positiv energi efter en visit här

Svar: 😄😘
Moa DeBruin

2017-07-22 ♥ 20:44:40
Josefin

En gammal bloggläsare här som också uppskattar att du fortfarande bloggar! Och om jag får säga det så uppskattar jag också mängden blogginlägg, som småbarnsförälder har man ju inte redigt tiden att läsa 1-3 inlägg om dagen 😂🙈😜

Svar: 😄👍
Moa DeBruin

2017-07-23 ♥ 08:55:27
Anonym

Skickar lite ♥️

2017-07-23 ♥ 22:55:04
Sabina

Jag minns med fasa när du pratade om att sluta blogga :'D Jag är så glad att du valde att fortsätta!

Svar: tack snälla :)
Moa DeBruin

2017-07-25 ♥ 18:10:53 » URL: http://lesthi.blogspot.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback