Cykla utmed Göta Kanal

Igår cyklade vi utmed Göta Kanal tillsammans med min mans släkt, vilket vi fick av min svärmor i julklapp. När vi fick julklappen kändes 1 juli så hiiiiimla långt borta. 
 
- Ja ja vi får väl se om världen står kvar så långt in i framtiden, tänkte jag. 
 
Sedan blinkade jag till och vips var det sommar och dags att intaga Göta Kanal by bike.
 
Vi startade turen på ett ställe som heter Sjötorp där vi även hyrde cyklar. Sjuåringen fick en egen cykel medan femåringen och lilla kusinen fick åka i en kärra bakom Spiderpapa. Målet var att cykla till Hajstorp 1,5 mil bort och sedan tillbaka. Alltså totalt tre mil. Flera stopp på vägen var inplanerade i form av lunch, fika och aktiviteter. Vi hade ingen brådska, med andra ord. 
 
Vet nu hur vackert det är utmed kanalen? Det är ett konstant flöde av Instagram-moments.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Flera i familjen sa att dom var ömma i rumpan efter dagen men jag som har kört spinning en del tyckte att hyrcykel-sadlarna kändes som breda hästensängar. Jag kunde riktigt vräka mig med rumpan. Ja menar, förstår ni hur smal en spinningsadel är?? Efter första träningspasset kändes det som att jag hade skenfött ett barn, så ont hade jag i blygdbenet. Men sedan vänjer man sig. Märkligt nog. 
 
 
 
 
 
Hur som helst var det en fantastisk dag på alla vis. Jag rekommenderar er verkligen detta! Det var plant nästan hela tiden och därför barnvänligt. Man kan välja om man vill cykla bara några kilometer eller flera mil. Över allt finns små stopp med möjlighet att köpa glass eller något ätbart. Eller så tar man med sig egen picknick.
 
Japp. 
 
Förutom cykling hann vi även spåna fram en familjeflytt till Barcelona. Vi måste bara komma på vad vi ska jobba med där? Förslag mottages tacksamt! Vi är öppna för det mesta förutom möjligen knarkhandel.  
 

Kommentera gärna!
Cilla

Love alla roliga saker att göra i vackra Sverige!

Svar: verkligen! Det finns SÅ mycket fint och roligt att göra här i Svedala :)
spiderchick.nu

2017-07-02 ♥ 20:51:04 » URL: http://nouw.se/cillaphoto
Linda Karlsson (L.K)

Vi har sommarstuga nära Hajstorp, en riktig idyll!

Svar: verkligen!
spiderchick.nu

2017-07-02 ♥ 21:23:59 » URL: http://lkdesign.blogg.se/
Josefine

Har hört flera som har gjort samma sak och det verkar så MYSIGT och KUL!

Svar: ja kör om ni är sugna! :)
spiderchick.nu

2017-07-03 ♥ 10:13:32 » URL: http://daystyle.se
Carro

Åå vi letar också boende i Spanien men är intresserade av området Torrevieja som ligger lite längre söder ut än Barcelona. Billigare bostäder ännu så länge iaf. :)

Svar: aaa det området pratar sig alltid våra kompisar varma om :)
spiderchick.nu

2017-07-03 ♥ 19:28:51

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback