Spiderchick

Hjälpredan
Fyraåringen (5 år om några dagar, i rättvisans namn) har kommit i en fas då han älskar att få hjälpa till. Vilket är  praktiskt! 
 
Till exempel om jag sitter på toaletten på ovanvåningen och inser att pappret är slut och att samtliga extra rullar finns på nedanvåningen, då kommer fyraåringen väl till pass. 
 
Ropar jag och ber sjuåringen om hjälp får jag bara ett bestämt NEJ tillbaka. Antagligen för att han tittar på en vlogg av Jockiboi eller något annat mycket viktigare. 
 
Ropar jag på Spiderpapa får jag ett straaaax tillbaka och sedan får jag sitta där på toalettringen och hoppas att strax betyder en minut och inte en timma. 
 
Ropar jag där emot på fyraåringen ja då får jag ett rungande JAAAA tillbaka och så hör jag små fötter storlek 28 smattra nedför trappan. Jag kommer mamma jag kommer! ropar han bekräftande för att försäkra mig om att min bakdel snart ska befrias från WC-klosetten.
 
Och när han kommer med pappret berömmer jag honom i klass med att han just har utfört en viktig räddningsaktion. Vilket han på sätt och vis har också. 
 
Jag hoppas att den här hjälpsamma fasen håller i sig. 
 
 
 
 
Inne hos Ina

Jag kan höra ljudet av de små fötterna som rusar nerför trappan. Så härligt beskrivet!

leonsmammas.blogg.se

Känner igen det där. Mina kids är lika gamla som dina o sådär är det tamejtusan hahaha

Svar: härligt :)
Moa DeBruin

Rebecka Lindström

Nämen vilken liten goding ♥

Sabina

Alltså vad sött :'D och jag älskar hur du beskriver det.

Svar: tack :)
Moa DeBruin

Stolt mamma

Tack för dagens skratt 😊😊😊😊

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress