Liseberg och gästfria vänner

Vi var som sagt i Göteborg i veckan. 
 
Först blev det ett besök på Liseberg. 
 
 
 
 
 
Femåringen deklarerade högt att han absolut inte ville åka "något som går nedåt". Så vi fick hålla oss till de mer plana attraktioner. Men så blev han varmare i kläderna och snart åkte vi allt som fanns på Knatteland eller Kaninlandet eller vad det heter. 
 
 
 
 
 
Vi vann självklart ingen storvinst på något chokladhjul. I år heller. 
 
Jag har insett vilka två saker som gör mig mest bitter i livet. 
 
1) Restskatt
2) Människor som vinner storvinst från chokladhjul 
 
HUR GÖR DOM?? 
 
Vi satsade på massa olika brickor men var inte i närheten av att vinna ens en liten ruta choklad. Tillslut ville jag bara hävda någon slags reklamationsrätt och kräva pengarna tillbaka. Plus en extra summa för sveda, värk och godissug. 
 
 
 
 
Sen bodde vi över en natt på Gothia Towers. Hela familjen sov till klockan 09. HÄRLIGA TIDER! Jag älskar mina barn extra mycket när dom sover länge. 
 
 
 
Dagen efter hängde vi i Slottskogen. Mest på lekplatsen Plikta. 
 
 
 
Efter det drog vi hem till våra kompisar och deras nya hus i Eklanda.
 
Kolla in kompisens skillade upphällning av bubbel! 
 
 
 
 
När jag ska hälla så rinner det över och det skvätts och det bubblas och det svettas och sen blir det ändå gravt omjämnt mellan glasen. Meeen meeen. 
 
Efter en supergod grillmiddag åt vi glass med jordgubbar. Jag är inte en person som gillar att äta jordgubbar rätt upp och ner men tillsammans med lots of glass är det väldigt gott. Det ger jag gubbarna. 
 
 
 
 
 
Efter en natt hos våra gästfria vänner (va? Säger man gästfri när man menar generös? Det lät plötsligt så fel för dom var ju knappast fria från gäster med hela huset fullt av Spiderchickare?) tog vi tåget tillbaka till Skövde. Där stötte vi på lille farbrorn och ja, den historien har jag ju redan berättat om här.
 
 
 
 
Så. Nu är bloggen ikapp livet, känner jag. 

Kommentera gärna!
Fnulan

Åh underbara Liseberg. Det var bara ett stort fel, att vi inte var där med er. Jag vill också känna på att vara gästfri och få perfekt bubbel =)
KRAM

Svar: kram :)
Moa DeBruin

2017-07-15 ♥ 18:04:47 » URL: http://www.fnulan.se
Sara

Knepet för att vinna en stjärnvinst är att studera valfritt hjul under några snurr, vissa hjul verkar alltid ha en viss ordning. Har inte vart på Liseberg på ett tag men förr hade iallafall kexchokladhjulet så att vann ett lågt nummer var det ett högt nästa gång, sedan ett i mitten, sedan lågt igen. Slog aldrig fel! Mvh/Har vunnit ett tjugotal stjärnvinster 😬

Svar: aaaa smart! det skulle jag vetat innan vi besökte Liseberg i veckan :)
Moa DeBruin

2017-07-15 ♥ 18:40:41
Sanna

Håller med dig om chokladvinsterna, jag blir så bitter när folk går omkring med 2-3 stycken storvinster. Det känns som att de skrattar mig rätt i ansiktet :') hur gööööör de? Jag vill också vinna! Förra gången jag var på Liseberg tog jag ett nummer och sen flyttade jag ett steg omgången efter, då vann numret jag hade innan (som ingen annan hade tagit). Mvh / jag är inte bitter jag inte...

Svar: ääääää fyyyy! Inte okej! Feeeeel ya!
Moa DeBruin

2017-07-15 ♥ 21:56:54
Helena

Jag har ett traumatiskt minne från just Liseberg och Dumle- hjulet när jag var där 2008. Jag vill gärna spela på alla olika chokladhjul som finns, och jag väljer alltid bricka 15 då jag inbillar mig att 15 är mitt turnummer. Hur nu det kan komma sig för det är sällan jag vinner något på det. Spelomgången var redan igång på Dumle- hjulet och min bricka var redan upptagen av en gubbe (kan hända att han var medelålders, men jag blir provocerad bara jag tänker på honom, så i mitt huvud var han en gubbe på ett negativt sätt). Jag deklarerade högt och tydligt att jag i nästa spel tänker spela på bricka 15, så att ingen annan skulle knycka den. Gubben vann inget och skulle gå därifrån, när han ångrade sig och sa att han ska ha bricka 15 ännu en gång. Jag blev sur, så klart. Men han betalade och hjulet stannade SÅ KLART på ett nummer som finns med på bricka 15. Han vann en stor jävla Dumleask. Och jag förstod ju att det inte fanns en chans i världen att bricka 15 skulle vinna igen direkt efter, men tog ändå den. Vann inte ett skit. Och jag blir fortfarande lika irriterad när jag tänker på det så här 9 år senare.

Svar: Jag förstår dig fullt ut!! Blir irriterad deluxe å dina vägnar!
Moa DeBruin

2017-07-15 ♥ 22:42:40 » URL: http://helenans.blogg.se
Veronica

Underbar klänning på sista bilden! Är det Monki måntro eller vart har du hittat den sköningen?

Svar: Tack! Monki ja :)
Moa DeBruin

2017-07-16 ♥ 07:18:03
Anonym

Tack för en eminent redogörelse! Dock vill jag höra om när du träffade Christoffer aka Gaymasen också 😀 plz! Kram Emma

Svar: Tog ju tyvärr ingen bild med Christoffer :-((((( Men det var himla najs att träffa honom! Han är lika go som alltid och snart färdig läkare, ett yrkesval han komma klara med bravur! Framför allt kommer han med sin härliga personlighet att berika sin framtida arbetsplats på många vis, for sure.
Moa DeBruin

2017-07-16 ♥ 09:06:15
Speltokig

Man älskar ju verkligen Liseberg! Ett speltips om man är där över dagen är att någon gång ta sig in i spelhallen. Där kan man t.ex. spela air hockey vilket är roligt för alla och inte svårt att lära sig. Sen kan man ju också spela på hästarna där man skall kasta bollar i ett rör för att hästan ska springa framåt. En rolig grej att göra som familj när man kan tävla mot varandra!

2017-07-16 ♥ 14:22:43 » URL: http://www.bettingklubben.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback