Mjukstart och jobbvanor

Ja-happ. 
 
Idag är jag plats på jobbet en sväng. Eftersom jag har gått upp tidigast klockan 09 hela sommaren ville jag inte chocka kroppen allt för mycket utan ställde alarmet på 08:50. En mjukstart kan vi kalla det. 
 
Sen kom jag till jobbet och kunde för MITT LIV inte minnas koden in till kontoret?! Och jag är ensam på plats idag.
 
 
 
 
 
Ööööööö ääääää...
 
Jag testade några olika varianter men inget stämde. 
 
Till slut fick jag backa några steg från dörren, ta ett djupt andetag, kliva tillbaka och låta muskelminnet göra sitt, utan semesterhjärnans inblandning. Och då gick det bra. Mina fingrar har ju trots allt tryckt samma kod i tre år nu. Dom vet vad dom gör. 
 
Sen klev jag in på kontoret och tryckte på en annan välbekant knapp. 
 
 
 
 
Kaffeknappen. 
 
Ut kom det maskinkaffe som jag har lärt mig att tycka så mycket om. Jo för maskinkaffe lär man sig tycka om. Det är inte en förmåga som man föds med. Första gångerna smakar det rävgift, men efter några trötta morgnar börjar det kännas ganska lent i gommen och tillslut kan du för ditt liv inte förstå att du någonsin har förnekat dig själv en kopp sken-gift. 
 
Efter maskinkaffet lät jag fingarna raffsa i kontorets allmänna vingummiskål.
 
 
 
 
 
Sen kändes allt som vanligt igen. 
 
 
 
 
Rätt skönt ändå.

Kommentera gärna!
Angela Herrmann

Håller helt med dig med maskinkaffe... Det är några (ibland flera) års/veckors träning på de... Välkommen tillbaka till oss andra... Jag har dock inte gått på semester än. Har bytt jobb, men om 2 veckor går jag på 2 veckor... lääääängtar..
Ha en fin dag :-)

Svar: härligt att ha ledighet framför sig, förstår att du längtar :)
Moa DeBruin

2017-07-31 ♥ 13:22:44 » URL: http://angelasand.blogg.se
Josefine

Kaffeknappen är ändå den bästa knappen man kan trycka på (speciellt om det är gott kaffe)!

2017-07-31 ♥ 14:03:18 » URL: http://direktflytt.se
Anki

Ja det la bara å gilla läget. Inget jobb ingen semester. Även om jag skulle gilla mindre jobb å mer semester...

Svar: True that!
Moa DeBruin

2017-07-31 ♥ 14:40:12
Martina

Förlåt för att jag lägger mig i nu, inser att jag inte alls har rätt till varenda detalj om ditt liv. Men frågar ändå. ;)

Har fått för mig att ni sagt upp kontoret? Och det har jag tänkt på som nåt slags sekelskiftes-hus, inte det moderna du nu visar upp. Dessutom tycker jag mig ana Elins Esplanad-logga på skål o godis? Vad har jag missat?

Svar: Vi har länge haft flera kontor :) Vi jobbar ju som konsulter så vi är runt en del. Mitt och Matildas eget kontor var sekelskifte men det har vi sagt upp nu. Mycket på grund av att vi är runt på flera olika arbetsplatser. Utöver det är det rätt gött att sitta hemma någon dag också ;) Så vårt eget place blev lite överflödigt. Förstår om ni kanske blir förvirrade hehe
Moa DeBruin

2017-07-31 ♥ 15:39:58
Josefine

I måndags hade jag mitt premiär besök i Skövde.
Anledning- Skövde badhus.
Vem är den första människan jag ser?

Ja, där går du med fladdrande byxor och ser så himla cool ut!

Om det inte varit för att jag var tvungen att springa efter det badsugna barnet så hade jag eventuellt försökt o inte va blyg o säga hej.

Vi insåg när det var dags för lunch att vi skulle iallafall stannat dig och frågat var man kunde äta en värdig lunch... INte ens min allätare till man kunde äta "maten" i caféet..

Kanske nästa gång. Kanske.

Svar: Haha jasså? Vad synd med maten. Men hoppas ni gillade badet! Kram!
Moa DeBruin

2017-08-01 ♥ 23:21:31

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback