Spiderchick

Presenter, bowling och genialiska mackor
Igår gjorde vi ärenden på stan. 
 
Fyraåringen (fem år på måndag) tyckte att jag kunde handla fördelsedagspresenter åt honom när han var med.
 
- Mamma köp mina presenter nuuuu! Jag LOVAR att blunda! 
 
Jo tjena. Hehe. För det vet vi ju att en fyraårings blundningsteknik är otrooooligt tillförlitlig. Något säger mig att lilla ögonlocken skulle fara upp snabbare än en dopad persienn. 
 
 
 
 
 
Sedan bowlade vi med några kompisar. Vi har nämligen signat upp oss på barnbowlargratis.se och får genom det bowla utan kostnad vissa tider och dagar. Väldigt praktiskt. Ett tips från mig till Eder. 
 
 
 
 
 
Imorse fick barnen lov att ta Nutella på sina rostmackor. Vart på dom, bakom ryggen på sin mamma, passade på att bre ett tjockt lager chokladkräm på båda sidorna av mackan. Möjligen kladdigt att äta men samtidigt helt GENIALSIKT. Det ger jag dom. Jag nämnde faktiskt aldrig hur mycket av smörgåsen (chokladkrämsgåsen?) som man fick täcka med Nutella. 
 
Sida ett:
 
 
 
 
Sida två:
 
 
 
Nu är barnen hos sin farmor och jag tänkte passa på att fixa en massa. Hela den här veckan har varit galet full av olika göromål. Det är födelsedagskalas som ska roddas, kontor som ska flyttas ur, tjejträffar som ska styras upp, sängar som ska säljas, bil som ska köpas, semester som ska planeras... Gah! Allt på en och samma gång.  
 
Men det är samtidigt roligt. 
 
Daniela

Sannerligen två genibarn du har där, det kommer bli något stort utav dem!

Svar: ja jag menar det!! ;)
Moa DeBruin

Fru Blomma

Jag köper deras idé rakt av. Ska testa imorgon till frukost. Bara trist att jag inte är smart nog att komma på detta själv. 😉

Svar: 😄👍
Moa DeBruin

Amanda

En riktigt banal grej...men den västra smileys längst ner av dina inlägg syns ej (har vart så ett bra tag, säkert ett halvår). Det är bara en tom ruta...jag sitter vid datorn nu. Via mobilen syns alla. KRAM.

Svar: Aha tack för info. Tar det vidare 😊👍
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress