Svensexa och sann innovation

Igår morse ringde min bror mig redan klockan 08:15. 
 
Det brukar inte göra mig nervös när han ringer men det faktum att han ringde så tidigt samt min vetskap om att han skulle ha sin svensexa bara en timma senare gjorde mig BAJSNÖDIG! 
 
Sen blev jag nojig att jag hade råkat messa honom svensexehemligheten av misstag. Jag kanske hade scrollat  telefonen i sömnen under natten och råkat klicka iväg något avslöjande?? Gulp. Eftersom jag inte vågade ringa upp av rädsla för att jag med min blotta ton på rösten skulle råka berätta för honom om svensexan skickade jag iväg ett sms. Det visade sig att han bara ville kolla vad vi skulle göra för dagen och om vi ville åka och bada någonstans? Jag fick hejda impulsen att ringa upp honom och skrika JAG BÄR PÅ EN HEMLIGHET SLUTA PRESSA MIG!! Det hade ju möjligen framstått något märkligt. Istället fick jag spela med i planerna och bestämma både tid och badplats med honom. 
 
Pjuh.  
 
När Spiderpapa hade lämnat hemmet för svensexan åkte jag och barnen och badade med min blivande svägerska och några kompisar. Mycket trevligt! På kvällen såg vi Dumma mej 3 på bio. Också mycket trevligt. 
 
 
 
 
Jag hittade den här nyheten på Hemmakväll.
 
 
 
 
88:an har blivit godis. Trådlös energi, drönare och smarta telefoner i all ära - det HÄR kallar jag sann innovation! 
 
God var den också. Enligt mig. 
 

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback