Ärende med fin gest

Igår var vi runt på olika ärenden jag och barnen. Vid ett ställe fick vi ta en kölapp och invänta vår tur. Innan jag visste ordet av hade barnen tryckt ut ytterligare fyra lappar. 
 
Ops. 
 
 
 
 
- Det var ju slarvigt av mamman att inte ha koll på sina barn, tänker ni nu. 
- Jo möjligen, svarar jag. 
 
Men å andra sidan tänker jag att det gladde alla som stod efter oss i kö. Det finns ju inget trevligare än när man tror att det är jättemånga ärenden före men så plötsligt trycks det fram flera nummer på raken och vips är det ens egen tur snabbare än vad man hade räknat med. HA! 
 
Så man kan ju säga att det var en fin gest av Spiderkidsen, ändå. 
 
Efter alla ärenden fick barnen köpa fotbollskort som en bonus för väl utförd medföljning. 
 
 
 
 
 
- Om jag får dåliga kort DÅ kan du och jag byta! lovade sjuåringen sin lillebror. 
- JA! Det gör vi, svarade fyraåringen som antagligen bara hörde ordet "byta" och tyckte att det lät både roligt och rimligt. 
 
Och där ringade vi möjligen in förmånen med att vara ett storasyskon. Skulle jag tro. 
 

Kommentera gärna!
Ossian

Hah! Det finns nästan ingenting bättre än när det rasslar på flera nummer på en gång. Så jag håller med, "Spiderkidsen" gjorde en god gärning =)

Svar: Jag menar det! 😉
Moa DeBruin

2017-06-09 ♥ 22:41:14 » URL: http://fasligtsja.blogg.se/
sanna hyvärinen

Haha, jag blir bara glad av att läsa att ni använder er av kösystemet, du skulle bli förvånad av hur många som på vårdcentralen jag jobbar på inte kan förstå att det är kösystemet som gäller hah :) Antingen så går dem inte fram när det är deras nummer, tar en lapp på "akutkön" en lapp på "övrigtkön", för att se vilke nsom går snabbast, eller somvissa - går rätt in före alla ändå. Finns så många olika varianter :D Haha men jag håller med föregående kommentar, jag hade blivigt glad om jag bara poff fick hoppa över 4 nr :D Ha en fin helg!

Svar: Kan tänka mig detta haha...
Moa DeBruin

2017-06-09 ♥ 23:07:53 » URL: http://socosy.blogg.se/
lisbeth

Så gulligt av storebror ;) Med nummerlapparna tänker jag, då det händer, att jag ska gå fram ändå, för ingen har ju det numret. Har hittills inte vågat. Kanske det kommer någon "biffig" o klappar mej på axeln o säger : Hörredödö, för så säger man på västgötska, de va mitt nummer,la bara in en snus!Typ nått sånt...

Svar: Jag vet! Tänker det samma! 😆
Moa DeBruin

2017-06-09 ♥ 23:26:28
Sabina

Haha det där påminde mig om inlägget min kusin skrev för ett tag sen http://nouw.com/elinmoller/jag-talar-av-egen-erfarenhet-30312989
Även där trodde den yngre att hon gjort ett bra byte :P

Svar: haha väldigt smart gjort :)
Moa DeBruin

2017-06-10 ♥ 15:15:44 » URL: http://lesthi.blogspot.se
Anonym

Ibland tar jag två lappar med flit och när jag stått och väntat lääänge och det nästan är min tur så kommer det typ alltid en stressad mamma med kids som gråter och krånglar som blir ÖVERLYCKLIG över att få en av mina lappar och därmed inte behöver vänta så länge 😊

Svar: haha naja :)
Moa DeBruin

2017-06-10 ♥ 15:25:36
Helena R

Det är så roligt att läsa din blogg för allt tokigt händer alltid er 😉

Svar: hehe ja kanske det :)
Moa DeBruin

2017-06-11 ♥ 08:19:51 » URL: http://helenapysslar.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback