Spiderchick

Bröllopsplanering
I veckan har vi planerat min brors bröllop. 
 
Ja alltså, vi planerade vad mina barn ska ha på sig. Dom ska nämligen vara näbbar på bröllopet. Jo för det heter tydligen näbb när man är pojke. Oh maj gaaad. Jag grinar redan vi denna inre åsyn! 
 
BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖL! *vigsel får avbrytas på grund av mamma på bänkrad två bryter ihop vid åsyn av näbb*
 
Hur som helst.
 
Färgtemat för bröllopet är ljus korall och vi har bestämt att pojkarna ska plocka upp den färgen med var sin korallfärgad fluga. Men sen? 
 
Jag tänker att ljusgrått och vitt är fint tillsammans med korall. Bröllopet är dessutom ett sommarbröllop i augusti så ljusa färger känns passande. 
 
Inspo som jag har hittat på Pinterest: 
 
 
Vitt, grått och beige. Så fin färgskala! 
 
 
 
Shorts och kavaj, löööve it!
 
 
 
Shorts och väst funkar också. 
 
 
 
Dressade långbyxor och hängslen.
 
 
 
 
Upprullade chinos och tygskor. 
 
 
 
Guld-mamelucker och blus (överdrivet?)
 
 
Så mycket fint! Nu måste jag bara ha tålamod att kika runt för att hitta den där klockrena kombon. 
 
Tipsa gärna om ni har sett något tjusigt i någon butik! 
 
Pia

Åh va söt den första bilden va! Röstar på den outfiten!! 😭 (Sympatibrööl)

Svar: ja det är en riktigt tjusig outfit :)
Moa DeBruin

Lena

röstar för en kombo med jus/mellan-grått,vitt och korall-fluga (typ första bilden) hoppas du hittar perfekta sommar-näbb-outfiten :)

Camilla

Outfiten på första bilden! 😍

Anonym

Alltså - guldmammelucker och kråsblus är alltid rätt!! Dessutom blir det urbra kort att pina dem med på studentplakatet 😀😀 OBS ironi!!

Svar: haha... :)
Moa DeBruin

Anonym

När min son var näbb hade han ljusgrå kostymbyxor, vit långärmad skjorta och grön fluga. Deras förgtema var grönt.

Svar: Fint 😊👌🏻
Moa DeBruin

Anonym

Upprullade chinos! Så coola de kommer att vara. Der hade min grabb, med uppkavlada ärmar på skjortan, fluga och krispiga vita sneakers. Han blev festens mittpunkt. Sen är han ju grym på att skaka rumpan med. 😍

Svar: Härligt 😄
Moa DeBruin

Anonym

Upprullade chinos och tygskor var fint tycker jag.

Anonym

Min och fästmannens son ska vara med i vår vigsel i sommar och jag köpte jätte fina ljusgråa kostymbyxor på H&M till honom :)

Svar: 😄👍
Moa DeBruin

mormodern

Visst är det fint med shorts, men tycker ändå att näbbarna ska ha byxor, alltså med långa ben. Fint med hängslen, snyggskjorta o slips eller fluga. Du får väl höra med blivande brud o brudgum, vad de tycker.

Martina

Jag och min syster var brudnäbbar (så heter det väl oavsett kön när det är små barn?) när jag var 4 och syrran 6. Mamma sydde likadana rosa klänningar till oss. Hade strumpbyxor under och jag stal tydligen showen i kyrkan genom att ägna större delen av cermonin genom att mycket odiskret klia mig på benen pga dessa. så, bara att börja sy! Och håll det bekvämt så inget kliar! ;)

Svar: Haha söt! :) Enligt sidor på nätet (nu när jag pliktskyldigt läst på lite om traditionerna) heter det näbb vid pojke och brudnäbb vid flicka. Men jag personligen tycker inte det spelar någon som helst roll om man kallar det olika eller samma.
Moa DeBruin

Elin Süttenbach

Vi ska gifta oss om några veckor (GAH!) och våra två pojkar kommer ha mörkblå chinos, vit skjorta med murarkrage, vita sneakers och orange hängslen (för att jag gillar färg, men man kan ju välja i mer klassisk färg)... finns massa fina hängslen på hangslen.com
Tror dom blir supersöta!

Svar: låter jättefint! :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress