Spiderchick

En dag i Malmö
Det blev en heldag i Malmö! Vi startade redan klockan 07:30 i Västra Hamnen för att se inspelningen av Sommarlovsmorgon. 
 
 
 
 
Eftersom vi var där så tidigt (inspelningen börjar klockan 09) fanns det gott om platser och vi slog oss ner på en filt för att äta frukost och chilla. 
 
 
 
Sen såg vi allt från första parkett, till barnens förtjusning. Men det var naturligtvis en helt annan grej att se det live än att se det på tv. Jag tänkte att jag ska skriva ett separat inlägg om besöket på Sommarlov, för er som eventuellt är sugna på en visit dit i sommar. 
 
Efter inspelningen tog vi bussen till centrum, kikade lite på stan och åt lunch. Lunchen var tyvärr under all kritik. Jag tog en räksallad där räkorna smakade gammal fisk. Fisk?!? Inte så najs. Bad om en annan sallad. Fick ytterligare en räksallad med identitetskris. Orkade inte klaga igen. Åt mig mätt på sallads-flarn. Som väl är har alla år som snasktestare gett mig lite energireserver så jag överlevde tills vi skulle fika (pjuh). 
 
Fikade gjorde vi för övrigt på Ben&Jerry's i Folkets park där vi även tillbringade hela eftermiddagen. Ja inte på Ben&Jerry's alltså utan i parken. Barnen ÄLSKADE alla lekplatser. Tack för tipset! 
 
 
 
 
 
 
Aaaa jag har så mycket mer att förtälja er om denna dag men nu ska jag (och vill jag) hinna umgås med min kusin också. 
 
Vi hörs imorgon! 
Anonym

JAA dig kan man alltid lita på!! Haha! Har precis bokat resa till Malmö nästa vecka och ska SÅKLART se sommarlov med mina barn, som är lika gamla som dina. Och har nu hundra frågor! När ska man vara där för att få sittplats. Vi bor på hotell och jag vill gärna hinna äta hotellfrukost, funkar det tror du.. 😬😬 Barnen undrar oxå man får se filmerna som visas? Berätta gärna ALLT om detta, snart!! Kram

Svar: Åh då ska jag skriva ett inlägg om detta senast lördag! 😄 lovar!
Moa DeBruin

Ida

Men hallå, när du är i Malmö ska du icke äta sallad, du ska äta falafel! Malmös nationalrätt som går att hitta på en massa ställen till priset av ca 30kr. Kan kanske vara det bästa med Malmö näst Zlatan!

Svar: Ååååå jag veeeeeeet!! Ville så gärna äta falafel idag men så blev det ej så av olika anledningar men gör nytt försök imorgon!
Moa DeBruin

Frida

Hej!

Måste bara tipsa er om Tropikariet i Helsingborg, ifall att ni har tid att åka dit. Har ej själv varit där men det ska vara otroligt fint då du kommer djuren väldigt nära. Fick höra det av en vän idag som sa att det slår Köpenhamn zoo och liknande parker i Skåne med hästlängder (hon tog på allvar selfies med djuren:). Kanske värt att kolla upp!
Om ni ska äta falafel tycker jag att Möllans falafel är bäst (nära där ni såg miniorerna tror jag:). Alternativt Superfalafel som ligger nära stadsbiblioteket i centrum. Önskar er fortsatt fina dagar i Skåne!

Svar: Tack snälla 😄
Moa DeBruin

Anki

Folkets park är fantastiskt. Missa inte Fars hatt ett trevligt ställe att ta ett glas på. Så kan barnen spela bordtennis under tiden. Om lillfisen når upp till bordet. Kram

Svar: Nu kommer vi inte vara i Malmö mer tyvärr men tar med mig tips till nästa gång 😄 tack!
Moa DeBruin

Isa Bylund

räkor som smakar fisk!? fy fan vilken skam! ;) näru, håll dig borta från allt från havet. Urk, samma skrot och korn allt det där vattenlevande

Svar: Jag gillar både räkor och fisk men räkor får gärna smaka räkor och fisk fisk, helst fräsh sådan 😁
Moa DeBruin

Hanna

Hej!
Jag ska också ta med mig familjen till Sommarlov-inspelningen så jag ville bara peppa dig extra för att skriva ett sånt inlägg. Vad behöver vi tänka på? Tips mottages tacksamt!
Tack för en härlig blogg!
Kraaam

Svar: Ja visst jag knapprar ihop ett inlägg senast lördag :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress