Fidget spinners och masspsykosen

Japp. Nu har masspsykosen nått även vårt hushåll. Vi har blivit med fidget spinners. 
 
 
 
 
 
 
För er som inte vet vad det är kan jag berätta att det är en grej som snurrar och som man kan göra tricks med. Den är SÅÅÅÅÅ SJUUUUKT HAJPAD bland kidsen just nu. Helt galet. Alla barn ska ha en fidget spinner. 
 
Min kära man beställde ett gäng från någon sida på nätet förra veckan. Det var visserligen två veckors leveranstid men dom var betydligt mer prisvärda än de som säljs i leksaksbutikerna. Sedan dess har vi hållt hårt i varandras händer, jag och min man. HÅRT!
 
- Vi klarar leveranstiden, har vi väst åt varandra. Vi klarar det! Vi bär varandra när det blir tufft att stå emot! 
 
Under tiden har barnen undrat och undrat och undrat näääääär kommer leveransen?? Nääääär?? Och barn i vår omgivning har spunnit och spunnit och spunnit med sina fidgets och på Youtube har varenda video någonsin handlat om denna snurrande tingest. 
 
GAAAAAH! 
 
SLUUUUUUUUTA!
 
Till slut orkade vi inte bära varandra genom masspsykosen längre. Vi släppte varandras händer och åkte raka vägen och köpte två stycken fidget spinner i vanliga butiken. 
 
Möjligen svagt. Möjligen korkat.
 
Men vi är inte mer än människor. 

Kommentera gärna!
Anonym

Kanske inte så korkat att skaffa sig ett lager. Mina barn hann ha sina i tre dagar, sen tappade 4-åringen bort sin i skogen och 7-åringens blev stulen på skolan. :-(

Svar: nej vad trist :-/
Moa DeBruin

2017-06-06 ♥ 17:12:37
Sabina

Jag har sett barn på stan med det där och har inte fattat vad det är :'D

2017-06-06 ♥ 17:50:04 » URL: http://lesthi.blogspot.se
Linda Ph

Hahah, jag har sett dem överallt men har faktiskt inte förstått vad dem gör...

2017-06-06 ♥ 21:42:23 » URL: http://lindaph.blogg.se/
KataM

Såg en grabb i tioårsåldern gå omkring med en härom dagen och undrade vad det var. Nu vet jag, och jag önskar nästan att jag vore fyrtio år yngre. Hade tyckt att det var hur roligt som helst när jag var i den åldern. :-)

2017-06-07 ♥ 10:19:50
Anonym

Det är ett verktyg för barn med koncentrations svårigheter från början och sen har det bara eskalerat så barnen som behöver dom i bla skolan för att hålla koncentration nu inte får ha dessa!

Svar: Jo jag vet. Tråkigt att det har blivit så? :( De barn som behöver ska ju fortsätta få ha det av uppenbara anledningar, det känns ju sjävklart.
Moa DeBruin

2017-06-07 ♥ 11:28:55
Linda Cathrine Liljemalm

Haha jag ser framför mig hur jag kommer ge vika på samma sätt i framtiden 😜

2017-06-07 ♥ 13:49:42 » URL: http://lindacathrine.se/
Sara

Precis samma hände hos oss 😄👍🏻

2017-06-09 ♥ 20:23:48
Anna

Min son beställde en på nätet han också, i mitten på maj.. Den har inte kommit än- så vi har också vikt ner oss och köpt en i butik.

ps. Angående i skolan-- det finns så mkt andra bra hjälpmedel för barn med koncentrationssvårigheter, som är ljudlösa och som inte stör de andra. Jag jobbar som lärare, och tycker inte att fidget spinners lämpar sig i klassrummet- då de lätt tappas och flyger iväg och kan träffa någon.. Men finns mycket bra som går att ge barnen. Har en korg med småplock som funkar utmärkt.

Svar: 😊👍
Moa DeBruin

2017-06-09 ♥ 21:44:47
Anonym

Jag beställde varsin till mina pojkar förra veckan med en veckas leveranstid. Min sjuåring längtade såååå och var sist av alla i skolan (?) att inte ha en. Jag fick så dåligt samvete att jag klickade hem ännu en, från en annan webbsida. Som om den skulle komma snabbare, eller vad jag nu tänkte. Mycket logiskt....

Svar: Haha 😂
Moa DeBruin

2017-06-09 ♥ 22:45:38

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback